urinvägsinfektion alternativ – bota uti med din diet

“Du behöver inte antibiotika för att bota UVI!” statliga många urinvägsinfektion alternativa experter. I själva verket, mest naturlig hälsa läkare och UVI experter säger att antibiotika kan göra mer skada än nytta för denna typ av infektion.

Om du läser detta just nu, jag gissar att du har drabbats av många urinvägsinfektioner under din livstid. Och mest troligt, har du använt antibiotika för att tillfälligt bota dem alla. Antibiotika är anledningen till att så många människor får återkommande infektioner.

Det är ett faktum att 1 av 4 personer som tar antibiotika för sin UVI kommer redevelop infektionen inom de närmaste 2 veckorna till år. Varför är detta?

vilka bakterier att döda?

Det råder ingen tvekan om att antibiotika dödar bakterier. Dock är kroppen laddad med bakterier. Några av bakterierna är “goda bakterier” och en del av bakterierna är skadligt för din hjälp.

I fallet med urinvägsinfektioner, du troligtvis har de e coli bakterier som lever i urinvägarna. E coli är en dåliga bakterier som orsakar dig smärta och obehag. Om du vill bota UVI, måste du döda och spola e coli bakterier.

Å andra sidan, har du alltid “goda bakterier” som bor i urinblåsan och urinvägarna. De goda bakterierna är ansvarig för din urinvägarna hälsa. Om “bra” och “dåliga” bakterier balans är ur smäll, kommer du troligen att utveckla en infektion.

Att välja ett antibiotikum eller en urinvägsinfektion alternativ behandling är viktig eftersom båda behandlingarna angriper bakterier på olika sätt. Antibiotika fungerar tillfälligt genom att döda alla bakterier (både bra och dåliga) och göra dig mer mottaglig för fler infektioner. Urinvägarna alternativ fungerar genom att öka din immunitet och spolning av e coli bakterier naturligt.

Här är några enkla råd för att behandla din urinvägsinfektion naturligt.

urinvägsinfektion alternativa tips

Ett. Dricksvatten är det första steget för att spola bakterier som klamrar sig fast vid din tarmkanalen väggar. Män bör dricka 125 gram per dag och kvinnor bör dricka 90 gram per dag. Håll aldrig det heller.

2. Din kost kan spela en viktig roll i kampen mot denna infektion. Din kost bör vara hög i fiber för att hjälpa spola urinvägarna. Du bör äta mycket frukt och grönsaker.

Tre. Din lever inte filtrera inte naturliga syror. Därför bör du komplettera tranbär för deras sura kvalitet som kommer att skapa en fientlig miljö för E coli. Cranberry tabletter fungerar bra också.

4. Neutralisera de syror du konsumerar är viktigt att undvika brännande vid urinering. Det är viktigt att dricka ett glas vatten med en halv tesked bakpulver för att neutralisera syran.

Fem. Färsk persilja kan också ätas för en naturlig antiseptisk för UVI.

6. Prova en naturlig antibiotika som äppelcidervinäger. Du kan dricka äppelcidervinäger genom att tillsätta 1 tesked till en kopp vatten. Även dålig smak, har denna lösning hjälpt tusentals.

Cure UVI i 12 timmar platta!

Vi garanterar att du kommer att bota UVI i 12 timmar platta och lära sig att förhindra ytterligare smitta för resten av ditt liv. Hur? Använd din kost och enkla tips livsstil som har forskat och bevisat att bota urinvägsinfektioner för gott. Ta reda på mer om detta urinvägsinfektion alternativ nu.

urinvägsinfektion alternativ