anti-snarkning kudde är värdelös

Jag ville prata med dig om den anti-snarkning kudde och visa dig utan tvekan att det inte fungerar. Det finns en hel del jippon på marknaden, men detta är den absolut värsta av dem alla. Jag vet att många av er känner hopplös när det kommer till det här problemet. Du kan ha haft en förälder kämpar med detta hela sitt liv, och du tror att du är förutbestämd att detta öde också. Detta är helt felaktigt. Faktum är att de flesta människor inte ens försöker lära sig att fixa detta problem och det är därför de aldrig slå det. Jag ska visa dig varför anti-snarkning kudde inte fungerar och än jag kommer att visa dig vad som fungerar.

Tanken att något du sätta ditt huvud på att stoppa detta problem är bara dumt. Faktum är att du kommer att vara rullande runt, och med huvudet i ett antal positioner. Anledningen till att du snarkar beror på att trycket på halsen från din käke. Det sags ner när du somnar och i princip begränsar halsen. Jag är inte säker på hur en viss typ av kudde kan bidra till att öppna luftvägarna. Det är bara så enkelt när du säger det så.

Eftersom vi vet att anti-snarkning kudde inte fungerar, bör du veta att du måste kontrollera din käke. Detta görs bäst med en hakrem. Det är en enhet som sveper runt hakan och toppen av huvudet. Den rymmer upp din käke hela natten.