är det ett naturligt botemedel för diafragmabråck symptom

Ett bråck uppstår när en kroppsdel ??knuffar till en plats där är borde inte vara. Det hiatus är hålet i mellangärdet, som är den mur av muskler som delar upp buken och bröstet håligheter. Så ett diafragmabråck uppstår när matstrupen (matstrupen) och en del av magen skjuter genom avbrott, vilket är varför de termer diafragmabråck och hiatusbråck används ofta omväxlande.

Det finns två typer av diafragmabråck. En glidande diafragmabråck är den vanligaste och kan ofta gå obemärkt förbi. Detta inträffar när den nedre delen av matstrupen och en del av magsäcken glida upp genom hiatus. Den andra typen av diafragmabråck kallas en paraesophageal bråck. En paraesophageal bråck händer när matstrupen stannar på plats och en del av magsäcken skjuter upp genom hiatus. Detta är farligare eftersom strypning eller skär av blodtillförseln till magsäcken kan förekomma, vilket givetvis kan vara ganska allvarligt.

Ett diafragmabråck kan uppstå av sig själv, om du är född med en stor paus. Men ett diafragmabråck kan också orsakas av fetma eller graviditet, vilket skapar extra tryck på magen. Och naturligtvis andra ådra hiatal bråck på grund av skada eller olycksfall. Dessutom kan det finnas en koppling mellan GERD och hiatal bråck som hiatal bråck ofta återfinns i de med GERD (gastroesofageal refluxsjukdom), men inte alltid.

De vanligaste symtomen på ett diafragmabråck är halsbränna och bröstsmärta. Men som nämnts ovan många människor kan ha haft ett diafragmabråck för mycket någon gång med att känna några märkbara symptom. Hiatal bråck normalt upptäcktes av en läkare med hjälp av röntgenstrålar.

I vissa fall operation kan rekommenderas för patienter med ett diafragmabråck och i vissa fall mediciner och läkemedel som används för att behandla reflux symptom. Men dessa läkemedel är kända för att de obehagliga och farliga biverkningar.

Lyckligtvis finns det många naturliga lösningar, lösningar och botemedel för diafragmabråck symptom. Det finns inte någon patentlösning eller perfekta dosen för alla, alla är lite annorlunda. Vissa kanske tycker är lätt och snabb lindring från diafragmabråck symptom med en minimal mängd av ett naturläkemedel, medan andra kommer att behöva arbeta på att förändra kostvanor och aktivitet.

De med ett diafragmabråck kan dra nytta av träning, inte bara för att bygga styrka runt området, men för att underlätta matsmältningen och ämnesomsättning samt stärka immunförsvaret och förbättra den allmänna hälsan. Terapeutisk massage är också bra. Men vissa åtgärder bör bevakas efter att ha ätit. Försök att inte böja sig efter måltider och inte äta för nära läggdags om du inte kan sova med överkroppen högt.

Diet är naturligtvis en av de viktigaste faktorerna för att kontrollera reflux om du har ett diafragmabråck. För mycket magsyra som läckt tillbaka in i matstrupen orsakar inte bara halsbränna men kan göra skada över en tidsperiod. Försök att äta mindre kryddig och sura livsmedel.

Det finns också ett brett utbud av naturläkemedel och örter som kan hjälpa om du har ett diafragmabråck. Dessa inkluderar, honung, äppelcidervinäger, aloe vera, jättenattljusolja, fänkålsfrön och många fler …