behandling och botemedel mot herpes

Det finns minst sju olika typer av herpesvirus. Herpes simplex typ 1 (HSV-1) och typ 2 (HSV-2) orsakar munsår och genital herpes. Många experter misstänker HSV-1 kan vara inblandade i Bell s pares och vissa andra neurologiska sjukdomar. Herpes zoster är ansvarig för vattkoppor och bältros. Cytomegalovirus, en annan medlem av herpes order, och är särskilt farligt för fostrets utveckling, nyfödda och personer med deprimerade immunförsvar. Den Epstien-Barr-virus (EBV) är det virus som orsakar infektiös mononukleos. Humant herpesvirus typ 6 (HHV-6) och 7 (HHV-7) misstänks vara utlösande autoimmuna sjukdomar, inklusive multipel skleros, och roseola, en vanlig sjukdom i tidig barndom. Humant herpesvirus typ 8 (HHV-8) är mycket nära besläktad med Epstien-Barr-virus, och kan leda till cancer i ben, kroniskt trötthetssyndrom, Kaposis sarkom och infektion i det lymfatiska systemet. Detta avsnitt behandlar främst genital herpes.

Rekommenderade örter för behandling och bot för herpes

Olivbladsextrakt tycks hjälpa hejda ökningen av virussjukdomar såsom herpes. En röd marin alg innehåller antivirala kolhydrater som är effektiva, både lokalt och muntligt, för behandling av herpes. Spirulina innehåller fytonäringsämnen som verkar att stärka immunförsvaret. Tea tree olja är en kraftfull naturlig antiseptisk. Under ett herpesutbrott, sandskädda det lätt på det drabbade området flera gånger om dagen, antingen full styrka eller, om det är för stark, späds med destillerat vatten eller kallpressad vegetabilisk olja. Får inte tea tree oil stänga ögonen. Andra örter är användbara för herpes behandling inkluderar Cayenne (Capsicum), Echinacea, myrra, rödklöver, och johannesört. Astragalus, eller huang qi, stärker immunförsvaret och fungerar som ett antibiotikum. Tillämpa svart valnöt eller goldenseal extrakt till det drabbade området kan hjälpa till. Cats Claw har immun-förbättra egenskaper och handlingar mot virusinfektion. Goldenseal är en naturlig antibiotika. Det kan tas i kapsel virusinfektion. Varning: Ta inte goldenseal internt dagligen i mer än en vecka i taget, inte använda det under graviditeten, och använd med försiktighet om du är allergisk mot ambrosia. Larreastat är varumärkesskyddade naturläkemedel som härrör från chaparral som sägs ha antioxidant, antiviral och anti-inflammatoriska egenskaper. Lakritsrot hämmar både tillväxt och cell skadliga effekterna av herpes simplex. Om du använder lakrits, öka ditt intag av kalium. Varning: Använd inte denna ört dagligen i mer än sju dagar i rad. Undvik det helt om du har högt blodtryck.

Fler rekommendationer för behandling och bot för herpes

Ät citrusfrukter och juice medan viruset är aktivt. Få massor av vila. Stress minskning är viktig. Att lindra svullnad och smärta i underlivet, använd is förpackningar. Varma Epsom salter eller bakpulver bad hjälp klåda och smärta. Efter badet, klappa torrt försiktigt och hålla lesioner torr. Applicera vitamin E och vitamin A, växelvis, direkt på sår. Eller prova att använda L-lysin grädde från en hälsokostaffär. Bär bomull underkläder. Öva god genital hygien-håller rent och torrt. Om du har aktiva lesioner, avstå från sex tills såren har läkt. Har du inte helt läkt. Inte har samlag med en person med synliga genitala lesioner av något slag. Om du är gravid och vet att du har en genital herpes, tala med din vårdgivare. Om en attack uppträder sent i graviditeten, kan du barn måste levereras med kejsarsnitt för att skydda mot exponering under förlossningen. Om det inte finns några skador närvarande, är risken att barnet sannolikt låg. Undvik alkohol, till förädlade livsmedel, cola, vita produkter mjöl, socker, raffinerade kolhydrater, kaffe och läkemedel minska risken för ett utbrott. Örtteer är bra, men alla andra teer bör undvikas. Drick ång-destillerat vatten. Ät följande med måtta under utbrotten, mandel, korn, cashewnötter, spannmål (korn), kyckling, choklad, majs, mejeriprodukter, kött, nötter och frön, havre, och jordnötter. Detta innehåller L-arginin, en aminosyra som undertrycker L-lysin, den aminosyra som retarderar virustillväxt.

En annan viktig behandling och botemedel mot herpes är tillämpningen av “The Cure inom en minut”. Madison Cavanaugh, författare till Ebook, har The Secret att läka så gott som alla sjukdomar “ett budskap om liv och hopp, dock. Hon insisterar på att “mikrober, bakterier, skadliga bakterier och virus, och alla typer av sexuellt överförbara sjukdomar, inklusive cancer, inte orsakar problemet de är bara effekterna av en dold orsak”, säger hon. De söker bara en plats där de kan föröka sig och det är en syreutarmad kroppen snarare än att vara orsaken till sjukdom och sjukdom. Syresatt kropp (miljö) är obeboeliga av virus och alla typer av sjukdomar, Madison säger vidare, eventuella virus som orsakar herpes och elakartade cancerceller kan varken överleva eller trivs i det. Därför är det bästa första försvarslinjen mot mikrober, bakterier, skadliga bakterier och virus, och alla typer sexuellt överförbara sjukdomar och alla typer av cancerceller för att hålla miljön i vår kropp syresatt.

För ytterligare information och för och fördjupad studie av detta alternativ behandling. Följ bara länken och få ditt exemplar nu för den bästa behandling och botemedel mot herpes.