egenvårdsbehandling urinvägsinfektioner – u.t.i. omedelbar lättnad

Visste du att tusentals människor kommer att söka efter “själv tract behandling urinvägsinfektioner” i den nästa månad? De flesta av dessa U.T.I. drabbade letar efter en alternativ behandling som inte har några biverkningar. Många av dessa patienter har haft liten eller ingen framgång med antibiotika.

Om du har drabbats av 2 eller fler infektioner (eller om detta är din första infektion), är den här artikeln är perfekt för dig. På 3 minuter, kommer du att lära dig 5 gratis sätt att bota din urinvägsinfektion och förse dig med UVI omedelbar lättnad.

Och allt detta börjar med att återvända hälsa till din urinvägarna! Låt mig förklara.

en alternativ behandling mot antibiotika

Visste du att en del experter tror att urinvägsinfektioner kan vara den enklaste sjukdom eller infektion för att bota naturligt?

Tyvärr har de flesta patienter tror läkarens rekommendationer och läkemedelsföretagens propaganda. I västerländsk medicin, tror vi att syntetiska mediciner är alltid det bästa botemedlet och utan fel. Emellertid U.T.I. antibiotika är ofta bieffekt ladened och kan faktiskt göra din urinvägarna mindre hälsosamma.

Anledningen antibiotika är så hemskt är att de dödar alla “dåliga” och “bra” bakterier. Lyckligtvis en U.T.I. alternativ behandling använder hela livsmedel, kosttillskott, vitaminer och bra tips vård till naturligt spola bakterier som orsakar infektionen.

Här är några enkla tips för att få din igång!

egenvårdsbehandling urinvägsinfektioner tips

Ett. Vatten ska drickas under hela dagen. Cirka 80% av amerikanerna är uttorkad och inte ens vet det. Du bör dricka ca 2 höga glas vatten för varje 2 timmar du är vaken. Självklart kommer du kissar mer, men det är bra. Håll inte det!

2. Tranbär är ofta synonymt med U.T.I. Remedy. Dock måste tranbär kompletteras med andra ingredienser för att det är effektivt. Tranbär och tabletter tranbär göra hjälpa till genom att skapa en mycket sur miljö för bakterier i urinvägarna. Studier har också funnit en förening i tranbär som faktiskt lösgör bakterier från blåsan s foder.

Tre. Efter komplettering tranbär, är det viktigt att neutralisera syran i urinvägarna, vilket skapar den brännande känsla när du urinera. Du kan göra detta snabbt med ett glas Alka-Seltzer som kommer att lindra smärta och brännande, men också hålla pH i urinblåsan.

4. Förhindra en infektion och bota en infektion är ofta samma sak. Och ett sätt att göra båda är genom att komplettera vitamin C (även kallad askorbinsyra). Vitamin C kommer att öka immuniteten att kämpa mot bakteriell infektion. Under en attack, komplettera 3000 mg dagligen. Medan förebygga, komplettera 2000 mg dagligen.

Fem. Slutligen bör zink sugtabletter åtfölja även C-vitamin du komplettera. Zink hjälper kroppen att använda C-vitamin, som kommer att gynna ditt immunförsvar. Du hittar zink sugtabletter på alla apotek eller hälso-butik.

u.t.i. omedelbar lättnad i 2 timmar

På mindre än 12 timmar och med endast 3 ingredienser, kan du vara helt bota din urinvägsinfektion och vet hur man kan förhindra det från att någonsin komma tillbaka. För en egenvårdsbehandling urinvägsinfektioner Rapportera som är 100% garanterad och steg för steg, besök oss nu.

egenvårdsbehandling urinvägsinfektioner