kangen rena och omstrukturera ditt dricksvatten

Kangen är en typ av alkaliserade dricksvatten som sägs vara bättre än kranvatten. Inte bara har olika hälsofördelar, men det är i själva verket också en kraftfull antioxidant. Alkaline är viktigt att se till att kroppens pH-nivåer hålls i jämvikt. Dessa kan bli störda av sura livsmedel och drycker, särskilt kolsyrade kalla drycker.

Nyligen har förhöjda diskussioner om nivån på kvaliteten på kommunalt dricksvatten ägt rum över hela världen. Även om kommunala källor har renats av många föroreningar och bakterier, förfining processer innefattar användningen av klor. Denna typ av stark blekning sura lösningen kan väl eliminera farliga föroreningar men det är inte säkert för människor att dricka.

Detta är verkligen en av de viktigaste orsakerna till dilemmat. Om en person dricker själva föreslog kvantiteten 2 liter dricksvatten per dag, kan han eller hon vara i verklig fara för att bli sjuka på grund av klorhalten. Av denna anledning är fler och fler människor att investera i hemmet renare eller kanske dessa är i allmänhet konsumerar flaskvatten.

Många livsmedel kan också orsaka problem. De resulterar i uppbyggnader av material surt avfall som borde förstöras genom alkalisk-baserade vatten. Kangen kan göra detta genom att se till att pH-nivåerna hålls normalt. Om syrorna stannar i kroppen, skapar de en perfekt förökning fristad för skadliga mikroorganismer, virus och bakterier.

Din kropp är inte bara skadas av förorenat vatten eller sur mat. Varje dag är det faktiskt utsätts för en stor mängd giftiga ämnen, föroreningar, liksom skadliga främmande föremål. För att säkerställa hälsa, måste njurarna att bli av med alla dessa ut. Trots detta, kan detta förfarande för avgiftning förekommer inte effektivt om det finns stora ansamlingar.

Såsom angivits tidigare är Kangen en stor antioxidant. Den alkaliska effekten hjälper njurarna att eliminera farligt avfall och gifter. Dessutom kan det hindra sura hälsoproblem som astma, gikt och även ledsjukdom, och hudproblem. Detta dricksvatten har gått igenom en klinisk procedur som kallas elektrolys och det har också fått klor elimineras. Förutom det övergripande hälsofördelar, kan du använda den för att laga mat och egna personliga hygienen.

Molekyler i Kangen är mycket mindre i storlek jämfört med elementen i en konventionell vattenkälla. Detta gör att de lätt nedsänkt i kroppen. Konsumtionen av hög kvalitet dricksvatten är nödvändigt, särskilt om man beaktar att 75% av kroppen består av vatten. Dessutom är 90% av blod vatten, och 85% av hjärnan är vatten.