varför ett naturligt lugnande medel kan vara svaret för dig

Är du stirrar på din väckarklocka försöker räkna ut hur många timmar du kommer att kunna sova, om du bara kunde somna nu?

Ibland människor som du kan lida av lindrig sömnlöshet och har ett par rastlösa nätter i rad. Det är vanligare än du tror, ??särskilt i stressiga värld jonglera karriär, barn, hem, etc. Att kunna få lite ordentlig sömn är mycket viktigt, men du vet detta, och ändå är du inte alls benägen att ta sömn medicin.

Kanske, som så många, är du överväger att ta ett naturligt lugnande medel, och varför inte?

Liksom med alla lugnande medel, är det bara naturligt att du bör ha bekymmer. Många människor gör och troligen kommer de att ställa samma frågor du står inför nu:

Ett. Dependency: Kommer du att bli beroende?

Detta är en viktig fråga och det är lika viktigt att ha svaret. Nej, till skillnad från de flesta sovande lugnande medel, orsakar naturliga lugnande medel inte missbruk. Växtbaserade lugnande medel, såsom valeriana eller kamomill, är milda nog att få önskad effekt när du tar dem, men inte har en karenstid. Du kommer inte att behöva ta dem efter stressig period i ditt liv har passerat.

2. Kommer du att kunna höra din väckarklocka på morgonen?

Ja. Så lägg inte att ytterligare bekymmer för din last. Med ett naturligt lugnande medel du bara skicka ett meddelande till din hjärna att det är dags att sova. Din kropp kommer att vara tacksamma för resten.
En naturligt lugnande medel verkligen inte slå ut dig, så mycket så att du kommer att vara benägna att använda dem i andra situationer när du behöver koppla av, men inte nödvändigtvis att hjälpa dig att sova.
Så drick din avkopplande te, hitta din mest bekväm plats i sängen, ställa väckarklockan och låt dig vila.

Tre. Oönskade effekter: minska naturliga eller växtbaserade lugnande din förmåga att fungera?

Svaret är nej. Naturliga lugnande medel är milda så att du inte kommer att somna genom examen eller utnämning som är så viktigt för dig. Du kommer inte att dregla över tangentbordet.
Om du råkar fortfarande känner dig trött, det är förmodligen för att du har haft några dåliga nätter och din kropp och själ är fortfarande i återhämtning. Om det är möjligt, inte lämna det till sista minuten, eller natten, för att börja ta det naturligt lugnande medel.

Bra naturliga lugnande medel att ha i ditt skåp

Valerian te blandat med kamomill kan ha avslappnande effekt av en växtbaserade lugnande medel som du letar efter. Valerianarot är en kraftfull ört i världen av naturliga lugnande medel.

Så håll lite i ditt skåp, på detta sätt du inte behöver rusa ut för att köpa något, precis när det du mest behöver är att slappna av och inte ha fler bekymmer.