vet om skaldjurssallader

Fisk och skaldjur är en annan populär ingrediens, nyligen kokta eller konserverade. Det enklaste är att lägga en burk lax eller tonfisk till din sallad. Vissa skaldjur är tillgängligt burk också, det vanligaste är räkor. Nyligen kokta skaldjur blir ganska populär när du gör sallader dessa dagar, se bara till att det är ordentligt vårdas och kokta. Några exempel är pilgrimsmusslor, räkor, räkor, krabba, bläckfisk, musslor, ostron, musslor och någon fisk från som lax. Rökt lax är full av smak och min favorit skaldjur för att lägga till en sallad.
Ett antal sommar grönsaker är tillgängliga för att adderas till en sallad. Dessa inkluderar gurka, paprika, champinjoner, morötter, lök, salladslök, röd lök, selleri och rädisor. Dessutom, tomater, pasta oliver, kokt potatis, ris, majs, gröna bönor och svarta bönor tillsätts. Om salladen skapas hemma, går det in i det helt och hållet upp till avgöras av den person som kommer att äta salladen.

Mängden fett i tonfisk varierar från fisk till fisk, och packaren måste mäta och märka varje parti för att återspegla den verkliga fetthalten. Det är därför du kan hitta två burkar av exakt samma märke och stil av vatten-packade tonfisk, ett med 1 gram fett per portion och en annan med 5 gram per portion. Detta är ett tillfälle att mer är bättre, det fattiest tonfisk innehåller mest omega-3.

Varför gör skaldjur en året-runt specialitet? Alaska skaldjur är rikt med viktiga vitaminer och näringsämnen, samtidigt som det är lite på mättat fett och kolesterol. Med en läcker och hälsosam mat tillgänglig för dig, dra nytta av dess mångsidighet och koka upp fisk som helst stämningen slår.

Sallader kan vara en komplett huvudrätt skålen också och med det sagt, låt oss ta en lätthet nu på alla grönsaker och göra salladen mer fyllning. Hackad, skivade eller tärnade kött som kyckling, nöt eller fläsk är ett frivilligt tillägg till en perfekt sallad. De lägger säkert en hel del smak till mixen förutom att göra salladen mer fylla och uppfyller. Andra alternativ kan vara skaldjur, skinka eller kalkon om du har budgeten. Eller om du vill lägga till lite mer protein, få några ägg i mixen (men inte för mycket förstås).

Lax kan tillagas färsk, tinade eller frysta, och detta innebär att det kan avnjutas året runt, även långt efter det att fiskesäsongen har upphört för ett visst år. Grilla laxen är en sommar-tid aktivitet som amerikan som vända hamburgare eller baka äppelpaj, och är en hel del hälsosammare att starta. Mångsidigheten av lax är en annan sak som gör det så speciellt. Det fungerar i alla rätter från Asien till franska, och kan serveras som en huvud entrée, eller arbetat i aptitretare, sallader och soppor. Bara knäcka en kokbok, du kommer bli förvånad över hur många av grillad lax recept.

Sänk hummer i en kruka fylld med ½ liter vin, gör det möjligt att dricka vin för ca 2 timmar. Lägg sedan till 2 liter vatten och sakta koka i ca 15 minuter. När detta är gjort delas hummer på mitten och ta bort inälvorna. Doppa det en stund i vin och vatten för att förstärka smaken. Arrangera hummer på en bädd av vilda sallader. För att liva upp de två majonnäs, paprika och några droppar konjak för den röda, kaviar och konjak för mörka.