D-vitamin behövs för att bekämpa och förebygga influensa

Det gångna året var och såg med sina egna två ögon som vår regering folkhälsan tjänstemän hade inga problem med rädsla för att påverka amerikanerna att vara försökskaniner för en experimentell H1N1-vaccin. Det var lika självklart att regeringen ropade varg och har ägg på sitt ansikte, som deras förutspådde pandemi aldrig hänt (och inte på grund av ett effektivt vaccin kampanj) Var är de nu när det blir uppenbart att brist på vitamin D drastiskt försämrar immunförsvaret svar för att bekämpa någon influensa – särskilt med tanke på en majoritet av amerikanerna saknar näringsämnen? Var är deras folkhälsan budskap som amerikaner måste vara adekvat i D-vitamin för att hjälpa till att minska risken för att få någon influensa i någon influensasäsong?

Den vetenskapligt faktum att D-vitamin behövs för hälsosamma immunsystemets funktion är inte ny. Det finns redan en överväldigande mängd information som vitamin D tillräcklighet är nödvändig för att montera en riktig immunförsvar, förebygga autoimmun sjukdom, och förhindrar många cancerformer. Den senaste studien visar att en brist på vitamin D orsakar högre-drivna T-celler av din adaptiv immunitet att vara oförmögen att aktivera. Kontentan av studien är att en brist på vitamin D till din T-celler är som att ha ett dött batteri i bilen. Hur mycket mer bevis gör en korrupt regering behov?

Vitaminer förebygga sjukdom. Det skulle orsaka stor smärta för de icke-valda, byråkratiska regelverk gorillor vid FDA och FTC att erkänna den massiva fel i deras sätt. Men de vetenskapliga fakta är fakta – vitaminer förebygga sjukdom. FDA och FTC lever i stenåldern. Ändra lagarna – jorden inte är platt. Vår regering är korrupt svågerpolitik med de farliga branscher de är tänkta att reglera inte längre kommer att flyga. Amerikanerna börjar inse en primär källa av den verkliga kostnaden för sjukvård – bedräglig användning av droger för att undertrycka symptom och nästan aldrig ger resultatet av hälsan.

Vår regering bör göra stora folkhälsoproblem meddelanden för värdet av näring för att förebygga och även behandla sjukdomen av alla slag, allt från övervikt till hjärtsjukdomar till cancer och många andra. Vetenskapen är överväldigande att viktiga grundläggande näringsämnen saknas i den amerikanska kosten som lagt grunden till de vanligaste sjukdomarna som plågar vår hälsa, bland annat vitamin D, DHA omega 3 olja, magnesium och antioxidanter. Återställa dessa grundläggande näringsämnen till en bristfällig befolkning skulle drastiskt förbättra hälsan i Amerika.