hur man kan bli av gikt snabbt – 5 naturliga tips för att eliminera smärtan av gikt snabbt

Fick gikt? Här är 5 naturliga tips som hjälper dig bli av gikt snabbt. Fler och fler drabbade använder naturliga hem rättsmedel för gikt lättnad. Dessa är 5 av de mest effektiva att gikt offer utnyttjar för att hjälpa dem att eliminera deras gikt.

Gikt orsakas av ansamling av urinsyra kristaller i leder och omgivande vävnad. Dessa kristaller bildas när det finns för mycket urinsyra i blodet. Detta kan uppstå eftersom njurarna inte kan bearbeta och utsöndra urinsyra (som bildas vid nedbrytning av puriner i kroppen celler och mat) ur kroppen tillräckligt snabbt.

Här är 5 naturliga tips för att bli av gikt snabbt: –

1 – Ät mat som innehåller mycket C-vitamin för att hjälpa till att sänka urinsyra nivåer, t.ex. röd paprika, rödkål, apelsiner, mandariner, mandariner, potatis, etc.

2 – Ät dina fem portioner av färsk frukt och grönsaker varje dag (förutom blomkål, sparris och svamp) för att hjälpa spola urinsyra ur kroppen.

3 – Undvik hög purin livsmedel såsom rött kött, vilt, slaktbiprodukter (t.ex. njure), såser, köttextrakt, vissa fjäderfä (t.ex. Turkiet), skaldjur, vissa fisk (t.ex. makrill), vissa grönsaker (t.ex. blomkål, champinjoner, sparris , etc.), linser, torkade ärtor, jäst produkter och alkohol. Fler puriner förbrukas, mer urinsyra.

4 – Drick 12 x 8oz glas vatten under hela dagen, varje dag, för att hjälpa din njurar processen och spola överskott urinsyra från kroppen.

5 – Konsumera minst 20 körsbär vardagliga, mer om möjligt. Du kan också dricka cherry juice eller äta torkade körsbär. Körsbär har naturliga anti-inflammatoriska och antioxidativa egenskaper.

Dessa är bara 5 av de massor av naturliga huskurer som används för att bli av gikt, utan dyra läkemedel och deras potentiellt otäcka biverkningar som; huvudvärk, kräkningar, illamående, magsmärtor, blödning, magsår och allergier hud, etc.

Nu, eftersom alla är olika, ser du att det skulle fungera bra för en person, kanske inte fungerar så bra för en annan. Det är därför det är viktigt att du söker upp och prova andra lösningar tills du hittar en – eller mer sannolikt en kombination – som fungerar bäst för din situation.

Men även med dessa åtgärder som kan hjälpa dig bli av gikt snabbt, måste du se till att din gikt inte återvänder. När du har drabbats av en gikt attack, är det högst troligt att du kommer att lida mer.

Du måste akta ofta återkommande gikt attacker eftersom, över tiden, kan de leda till permanenta skador på leder och njurskador och även, högt blodtryck. Det är där saker som din kost, vikt läge, och, livsstilsval blivit så viktigt.

Du har tur ändå. Det finns en särskild gikt rapporten tillgänglig på nätet [se nedan] som har all information du behöver på ett ställe. Det är vad tusentals fd gikt offer över hela världen har framgångsrikt använts för att förhindra gikt återvänder. Den innehåller också en särskild 2 timmars gikt programmet smärtlindring.

Och den använder fullt utforskade, helt naturliga metoder. Så att du får två olika sätt: (1) du bli av med din olidlig smärta mycket snabbt, och, (2) du förhindra att din gikt tillbaka, så att du minskar risken för permanenta skador.