insider info om hjälp för ångest – vad vissa läkare glömmer att berätta

Ångest och stress är bra för dig! Tja, experter hävdar att kortsiktiga stress och ängsliga stunder som att springa efter en buss och få en lunch redo för dina gäster på tiden, kan faktiskt hjälpa oss att stärka våra naturliga försvar som kan skydda oss på lång sikt från Alzheimers, artrit och även hjärtproblem. Tyvärr, för de flesta amerikaner som lider av ångest, tenderar villkoret att vara långsiktiga och blir värre hela tiden eftersom det krossar sina offer. Det finns hjälp för ångest finns på alla nivåer, men fortfarande många fall går obehandlade. Trots detta, kommer kostnaden för att behandla detta tillstånd till cirka 45 miljarder dollar per år.

Första hjälp för ångest är att försöka identifiera vilken typ det är. Det finns många ångestsyndrom. Dessa kan variera från rädsla för öppna platser (agorafobi) till klaustrofobi (rädsla för slutna utrymmen). Sedan finns det en mycket vanlig typ som är känd som social fobi som gör att människor är rädda för någon social kontakt. Efter en traumatisk händelse en person kan drabbas av mardrömmar och flashbacks när han eller hon återupplever erfarenhet. Detta kallas PTSD (posttraumatiskt stressyndrom). Sedan är det mycket vanligt panikattack som är en allvarlig form av ångest där personen har alarmerande fysiska symptom och rädslor som han kommer att dö.

Hjälp för ångest kan ta sig många former. Jag vet att vissa människor kan dra nytta av psykiatrisk hjälp och rådgivning och även behandlas med läkemedel mot ångest mediciner som Xanax, Paxil och Zoloft. De läkemedel kan bara fungera som en tillfällig lösning, eftersom många experter nu hävdar att människor kan bli så beroende av dessa mediciner som de är dömda för resten av sina liv i ett slags skuggliv där alla tankar, känslor och känslor är bedövad. Jag vet flera personer som hamnar i denna kategori. Anledningen är naturligtvis att rådgivning och psykiatrisk hjälp inte har följts eller helt enkelt har misslyckats.

Den bästa hjälpen för en fobi är att förstå problemet och sedan försöka minska de negativa beteenden som plågar patienten och ersätta dessa med positiva bilder och beteenden. Det låter enkelt men det tar en hel del arbete. Den faktiska medicineringen av ångest är en komplex fråga och det finns många frågetecken som hänger över de anti ångest mediciner. Detta är anledningen till att fler och fler människor vänder sig till holistiska och självhjälpsgrupper metoder tillsammans med naturliga alternativ. Du kan klicka på länken för att få veta mer om hur dessa kan vara en verklig hjälp för ångest. Din läkare kommer inte att berätta om dessa.