Neem din naturliga botemedel för jäst infektioner, del I

Neem kan eliminera muntorsk, Candida-infektioner, hudinfektioner jäst och någon annan typ av jäst / svamp infektion. Det är din one-stop-shop “mirakel ört” för att bli av jäst infektioner. En viktig punkt att betona är att Neem är en naturlig botemedel för jäst infektioner, och har faktiskt visat sig vara mer effektiv på vissa jäst / svamp än konstgjorda syntetiska optioner som receptbelagda läkemedel.

Neem är en säker, mångsidig, ekologiska och naturliga behandlingsalternativ för hygienkrav. Det är en av de äldsta och mest utbredda örter i världen, men det är också relativt un-hört av människor beroende på dagens moderna medicinen. När du använder Neem och se resultatet, ska du tänka på Neem först att behandla en mängd villkor, att bli av med en svampinfektion är bara början.

Denna artikel är uppdelat i del I och del II. Del I förklarar vad Neem är, och varför Neem bör vara högst upp på din lista för behandlingsalternativ. Del II kommer att identifiera åtgärder du bör vidta för att eliminera en svampinfektion, liksom några detaljerade förslag till behandling med Neem.

Så – vad är Neem? Neem (Azadirachta indica A. Juss) är det gemensamma namnet för ett träd med ursprung från Indien – en källa till naturliga botemedel för 5000 år. Varje del av trädet kan användas för att förbättra hälsan: frukt, rot, blad, blomma, bark och frön. Neem produkter använder dessa ingredienser singularis och i kombination. Neem har så många användningsområden som olika kulturer kallar det för “den välsignade trädet” och “byn apoteket.” Historiskt, använder ett fåtal av den gemensamma läkning av Neem inkluderar teblad för muntorsk, eller minska symtom på sjukdom och förebygga malaria infektion, borsta tänderna med kvistar eller bark, blad och utsäde olja som släpps ut på infektioner eller sår, brinnande löv runt kroppen för en rensning helande rök vid sjukdom, och tugga Neem bladen att framkalla tillfällig sterilitet för att förhindra befruktning.

Neem är internationellt erkänd som en av de säkraste örter, och ett utmärkt alternativ som en naturlig botemedel för jäst infektioner, särskilt jämfört med de skadliga biverkningar av modern receptbelagda läkemedel. Neem har bara några varningar: begränsa användning på mycket unga barn eller äldre, inte för konsumtion eller intern användning före eller under befruktningen av båda könen (på grund av preventiva effekten), och Neem olja är inte för konsumtion. Jämfört till exempel med antibiotika, som är hårda på magen, försvaga immunsystemet, och bygga en giftig last i kroppen, kan du se varför Neem är ett “naturligt” val att återställa din hälsa på ett sunt sätt. Dessutom bygger bakterier och kroppens försvarssystem antibiotikaresistens genom upprepad användning, medan Neem orsakar inget motstånd. Första gången du använder Neem kommer att vara lika effektiv som den sista.

Att behandla en svampinfektion, måste du identifiera exakt vilken typ av svampinfektion du har. Är det mjäll eller muntorsk? Eller jäst på huden såsom Tinea versicolor? Eller kanske jäst är en sekundär fråga, som i psoriasis, eksem och acne? Jäst kan också vara interna, som vaginal jäst infektioner, eller systemisk candidiasis (Candida-infektion), som kan leda till ännu större hälsohot. Pick your poison, eftersom Neem kan döda dem alla.

(C) copyright – rene jm Benoist-Belluccia. alla rättigheter reserverade världen över.