tryckpunkt aromamassage

Tryckpunkt aromamassage har många fördelar för människor i denna hektiska värld. De terapeutiska egenskaperna av eteriska oljor kan arbeta sig direkt in i din kropp för omedelbar effekt och massage själv hjälper till att arbeta spänning ur trötta och ömma muskler.

Också ibland kallas Shiatsu eller akupressur massage, under en tryckpunkt aromamassage kommer massageterapeut först tillämpa en massageolja och sedan använda sina fingrar för att tryckpunkter finns i hela kroppen. En tryckpunkt aromaterapi massage är en holistisk behandling, som täcker hela kroppen, och inte fokusera på något enskilt område.

Nyligen genomförda studier har visat att massage är till hjälp för att minska blodtrycket, ökar cirkulationen, eliminera gifter och kan förbättra sömnen och avkoppling. Tryckpunkt aromamassage är särskilt bra för stress eller känslomässiga relaterade tillstånd.

Beroende på ditt humör, och eventuella villkor du lider av, kan olika kombinationer av eteriska oljor väljas för att användas under en tryckpunkt aromamassage. Du kan begära en energigivande, vitalisering, avslappnande eller lugnande kombination, beroende på vad dina behov är.

Innan du har ett tryck massage punkt aromaterapi, se till att terapeuten använder endast terapeutisk klass eteriska oljor under massagen, och är medveten om eventuella villkor som du kan lida av. Det terapeuten inte är villig att berätta vilka oljor som de använder, och inte ställa några frågor innan du börjar massage, måste du leta efter en mer ansedd terapeut.

Du måste också vara bekväm med din tryckpunkt aromaterapi massage terapeut, så massera kroppen är en mycket personlig sak. Var noga med att shoppa runt, och inte nödvändigtvis bara göra en tid hos den billigaste leverantören. Du får oftast vad du betalar för, och under en tryckpunkt aromamassage, du anförtror din kropp till en annan person. Du kommer att få mycket mer nytta av massagen om du är avslappnad och bekväm med den person som tillhandahåller tjänsten massage.

Om något av följande för närvarande gäller, bör du kontakta din läkare innan du genomgår tryck massage punkt aromaterapi, du har just kommit ut från operationen, du är benägna att blodproppar, har du just avslutat strålning eller cellgiftsbehandling eller du lider av blåmärken eller frakturer.

När utförs korrekt, kommer tryckpunkt aromamassage ge dig många hälsofördelar. Genom att ta en hela kroppen strategi fungerar tryckpunkt aromamassage på både din kropp och själ, vilket är något vi alla behöver i denna hektiska värld.