vad aromterapi maskiner finns

Aromaterapi är en stor, naturligt sätt att få positiva hälsoeffekter. Och den har inte biverkningar av andra medicinska procedurer. Om du är intresserad av att använda aromaterapi, prova att använda en aromterapi maskin.

kan jag använda en luftfuktare?

Flera typer av aromaterapi maskiner fungerar på samma sätt som en luftfuktare. De tar vatten blandat med eterisk olja och lägg den i luften, vilket ger dig fördelarna med eteriska oljor varje gång du andas i.

göra diffusorer arbete?

När du söker efter aromaterapi maskiner, kanske du upptäcker att många är kända som diffusorer. Dessa är helt enkelt maskiner som skapar en fin dimma av vatten och eterisk olja av ditt val.

När du är redo att köpa en aromterapi maskin, glöm inte att hålla priset i åtanke. Flera av maskinerna kan kosta över hundra dollar, så det är bäst att du vet hur maskinen fungerar innan du köper den.

Aromaterapi maskiner kan bara spraya en olja i taget. Hålla flera oljor på sidan hjälper dig att få mer variation. Minns att oljorna kan vara dyr, så leta efter det bästa erbjudandet.

Vilken maskin du väljer att köpa kan bero på hur mycket tid du har. Vissa maskiner kan ta upp till en timme, andra görs i upp till 15 minuter. Och nästan varje maskin kan göra några ljud när den är på.