dålig cirkulation

Vad claudicatio intermittens och Raymaud-fenomen har i ömsesidigt? I båda, blodflödet i vener och artärer förvandlas till begränsat, äventyrar armar eller ben. Den sena Ella Fitzgerald förlorade benen till blockerade cirkulation väckt den av hennes diabetes. År 1993, det år hon gick 75, hade Fitzgerald båda benen amputerade.

När benen helt förlorat sin omsättning blev de gangrenous och var tvungen att skäras bort. Jag antar att Ms Fitzgerald ben möjligen kan ha räddats om hon hade tagit tidigt på åtgärder för att inte bara näringsriktig sin diabetes, men dessutom använda alternativa behandlingar för den resulterande vaskulär sjukdom. Vad som är mycket viktigt när det gäller flera cirkulation utmaning är att de första varningssignalerna inte förbises. De innebär muskelkramp. Stickningar i armar och ben, domningar, och ångest när man går. Skjut inte upp förrän du inte kan gå 200 meter saknar stoppa i olidlig smärta-göra något åt ??jag nu! Och jag är nu att instruera dig mest kan göras!

Magnesium är hjärtat smarta mineral på grund av att det fungerar så bra att inte bara skydda vener och artärer från blockerad bli, men kan användas för att spola dem rena. Brittiska läkare Browne skriver i Journal of Nutritional Medicine som han har använt injektioner av magnesiumsulfat i över 35 år för att nå framgång affär med kallbrand, bensår, Raynauds sjukdom och claudicatio intermittens, tillade att den har använts i fall av hjärt-kärlsjukdom för de senaste 60 åren. Detta är inte helt ny för den medicinska världen, bara du och jag. För närvarande är jag låta hemligheten exponeras.

Vad är fascinerande med Raynauds är hur traditionell medicin gäller det. Du hör det kallas ett syndrom: En samling av tecken eller en företeelse: Bara ett par relativt ofarliga tecken, förvisso behandlas, eller en sjukdom. Om de kallar det en sjukdom, vet du att de tar det på allvar, som de borde. Folk förgå från Raynauds, men när symptomen beskrivs, är det tufft att ta det på allvar. De beskrivs som kalla händer, färgbyten sker bilateralt i händerna framkallade av kyla och känslor, och extremiteter förvandlas till kall och vänder blue.The punkt jag hand om att göra vid denna tidpunkt är att traditionell medicin inte uppskattar inte vad som orsakar dessa cirkulation tecken, väljer att bara åtgärda symptomen med värme av medicinering. När de begränsade artärerna inte pop vidöppen igen och låt blodflödet ordentligt, läkarna kallar denna sekundära Raymaud s Förträngda tillräckligt länge, fingrar, kommer tår, öron eller näsa förvandlas till gangrenous. Något måste göras långt innan detta händer.

Två svenska forskare ansåg att effekten av kortsiktiga intravenöst magnesiumsulfat i hanteringen därför Raynaudýs Institutionen för studien, IAMU Uppsala Universitet Centralsjukhus, I Väster, gav Sverige ett konto som magnesium är bra för botemedel för primär Raynaudýs fenomen.