det mirakel som stoppade mina darrande händer

Så, för att börja Jag ska ge er lite bakgrund. Hela mitt liv har jag kämpat med darriga händer. Tydligen ligger i släkten. Min mamma och sen farmor båda kämpat med det hela livet. Och när de blev äldre växte gradvis sämre. I åratal har det hållit mig på mina klackar. När jag såg deras händer går från en mild skaka till en kraftig I-kan-inte-få-en-kopp-av-kaffe-till-min-mun skaka, blev jag mer hängiven att hitta ett botemedel.

Jag såg alla typer av läkare och specialister. De flesta av dem passerade bort det som arbetsrelaterad stress. Jag har arbetat i byggbranschen i många år, så “arbetsrelaterad stress” skulle ha varit en rättvis diagnos om min mamma och mormor inte kämpa från samma symptom. Men naturligtvis så var inte fallet. När jag tryckte ämnet med läkarna sa de att det var lite de kunde göra även om de trodde att det var något värt att stoppa.

Detta var naturligtvis en stor besvikelse. Mina skakiga händer var något som absolut måste åtgärdas. Eftersom jag arbetat med tunga och farliga maskiner, var det viktigt att jag kan hålla mina händer stadiga.

Så jag gick ut i en värld av alternativa behandlingar. Jag försökte allt verkligen. När en vän föreslog ett mineral bad för att lugna mina muskler, tappade jag $ 50. När jag läste i ett forum som kör reducerat problemet, började jag köra några miles per dag. Jag hatar att köra, men jag var villig att göra något för att minska skakning. Som många av er kanske redan vet, fungerade ingenting. Jag tappade hundratals dollar för noll resultat.

Det var bortom frustrerande. Men av en slump, snubblat jag på Adele Michaels “Stoppa darriga händer” behandling. Jag var först skeptisk. Ingenting hade fungerat tidigare, och jag tyckte det osannolikt att någon random kvinna hade botemedlet jag letade efter. Men jag var desperat och villig att prova något som kan fungera. Så tappade jag $ 30 på hennes bok. Och pojken är jag glad att jag gjorde.

Inom några veckor hennes förslag var att betala av. Hon uppmuntrade [avlägsnas genom begäran av upphovsmannen]. Slutresultatet: inom två veckor, jag nästan aldrig haft skakiga händer längre. Och för de få gånger som de gjorde pop up, hon hade förslag som nästan omedelbart stoppade dem. Det var otroligt.

Och så tänkte jag att det är viktigt att passera längs denna information tillsammans. Jag sökte efter många år, men det lönade sig. Jag uppmuntrar dig att kolla in Adeles behandlingar på Stopshakyhands.com. Jag tror att du kommer att bli glatt överraskad över att finna att svaret på att slå darriga händer är rakt framför dig.