hur man kan minska urinsyra i blod och eliminera gikt för gott

För att förhindra permanent ledskada du behöver för att eliminera gikt för gott. Och eftersom gikt orsakas av urinsyra kristaller, måste du veta hur man kan minska urinsyra i blodet och sedan behålla dem på sunda nivåer. Du måste göra detta för att förhindra framtida gikt attacker och eventuella permanenta skador.

orsaka av gikt

Gikt orsakas av urinsyra kristaller som har bildats i lederna och vävnader. Dessa uppstår ur ohälsosamma, höga nivåer av urinsyra i blodet. Dessa höga nivåer brukar uppstå eftersom antingen är dina njurar inte bearbeta och släppa ut överskottet ur ditt system effektivt nog, eller, det finns för mycket urinsyra som producerar i kroppen i första hand. Oavsett vilken anledning ditt behov av att minska dessa nivåer.

Nu är det viktigt att veta hur man kan minska urinsyra i blod, eftersom täta gikt attacker – eftersom de är orsakade av urinsyra kristaller – kan leda till njursten, njurskador och permanent skadade leder. Och om du har även en gikt attack, du är högst troligt att ha mer, det vill säga att du är en gikt lidande.

Du kan sänka urinsyra i blodet genom antingen vanliga behandling, eller, hem-baserade naturliga behandling …

traditionella behandling

Mainstream behandling består i allmänhet av ordinerade läkemedel som hjälper till att minska inflammation och lindra smärta, och, bidra till att minska urinsyra i blodet.

Colchicines, kortikosteroider och NSAID (icke-steroida antiinflammatoriska läkemedel) är bland de vanliga läkemedel som används för symtomlindring. Allopurinol är ett typiskt läkemedel utnyttjas för sin förmåga att hjälpa till att minska urinsyra i blod. Och allt fungerar mycket väl för de flesta folk.

I termer av allopurinol-typ läkemedel, är problemet att eftersom de inte kan ta itu med roten till de höga urinsyra nivåer, utan endast hur man kan minska dem, de är oftast tas på lång sikt, ibland för livet. Med andra ord, om du skulle komma ut dem, skulle det vara en stor risk för att dina nivåer skulle öka igen, helt enkelt eftersom den bakomliggande orsaken inte har åtgärdats.

Och alla drog-baserade läkemedel har dåliga biverkningar som kan skjuta folk i deras användning, speciellt långvarig användning. Dessa är saker som, hud allergier, illamående, kräkningar, huvudvärk, magsmärtor, blödning och magsår. Det finns mer, men dessa är förmodligen den vanligaste.

naturligt alternativ

Vilket är varför så många av de drabbade nu använda hem-baserade behandlingar med hjälp av naturliga anti-inflammatoriska, antioxidant, och urinsyra egenskaper minskning av saker som; örter, vissa frukter och grönsaker, kosttillskott och andra naturliga saker som njure renar och detoxing . En viktig del i denna strategi är att använda den ovan i samband med vissa kostförändringar (verkligen viktigt) och även vissa justeringar livsstil.

Det finns alldeles för många naturliga botemedel för att gå in på här. All information du behöver finns på nätet och kan ta lite tid, men kommer det att vara väl använd tid om du kan upptäcka vad som fungerar för dig.

Du har tur ändå. Det finns en gikt rapporten tillgänglig online som har all info. du behöver. Det är vad tusentals fd gikt offer över hela världen har framgångsrikt använts för att förhindra gikt återvänder. Den innehåller också en särskild 2 timmars gikt programmet smärtlindring.

Och den använder fullt utforskade, helt naturliga metoder. Så att du får två olika sätt: (1) du bli av med din olidlig smärta mycket snabbt, och, (2) du förhindra att din gikt tillbaka, så att du minskar risken för permanenta skador.