hur man rengör din kolon det naturliga sättet

Det finns många metoder att gå efter när det gäller att rengöra din kolon, men inte alla dessa sätt är säkert. När det gäller de bästa sätten att rengöra din kolon, tenderar naturligt att bli bättre. Detta innebär att förändra din kost för att inkludera hälsosammare ingredienser som mer fiber och vatten, eller ens använda naturläkemedel för att rengöra din kolon.

Det är bra att gå den naturliga vägen är att du vet exakt vad som händer i din kropp-vatten, frukt och grönsaker eller deras juice, fibrer och örter. Laxermedel och andra droger kan innehålla kemikalier och andra ingredienser som vi inte vet någonting om, och biverkningarna kan också vara mindre än önskvärt.

Eftersom kolon rensningen har blivit mer populär som om nyligen, har företagen dragit nytta av detta faktum genom att göra produkter som påstår sig vara den mirakelmedicin för kolon rensningen-men det betyder inte att de är det säkraste sättet att gå. Om du väljer ett piller för att göra jobbet, göra grundlig forskning på det och kolla med läkare för att se till att det är säkert för din kropp. Dessa läkemedel kan arbeta snabbt och vara hårda. Om du inte har tid att spendera på att göra kolon rengöra naturligt, då en av dessa läkemedel kan vara svaret, men återigen, vara säker på att det är säkert.

Ett annat alternativ för att rengöra din kolon är naturligtvis ett kolon-ett förfarande genom vilket vatten spolas genom en rektal rör för att rensa ut systemet. Detta rekommenderas inte på en kontinuerlig basis, eftersom det kan göra skada. Det kan försvaga njurarna, och utgör också ett beroende. Det är viktigt att använda rent vatten när man har detta förfarande gjort.