Kelp och sköldkörtel – är Kelp förmåner bra för alla hypothyroid personen

Hypotyreos, ett tillstånd där kroppen inte producerar tillräckligt nivåer av sköldkörtelhormon, kan orsaka trötthet, viktökning, håravfall, depression, minnesförlust och en mängd andra symtom. Ofta, hormonbehandlingar är nödvändiga och när det gäller receptbelagda läkemedel, är Synthroid en av de föreskrivna mest populära droger. Men hur naturläkemedel för hypotyreos?

Kelp och sköldkörtel

Det finns ett antal naturliga sätt att behandla hypothyroid villkor. Till exempel är Kelp en av de mest använda populärt för sköldkörteln. Denna anläggning är också känd som rockweed.

Kelp fördelar kommer från flera näringsämnen som det innehåller. Denna tång är fullspäckad med mer än 60 mineraler, grundämnen och aminosyror. Men en av de viktigaste inslagen i Kelp och, vilket gör den perfekt för att behandla hypotyreos, är jod. Jod krävs av kroppen att bilda sköldkörtelhormon. Vad mer … Kelp har länge använts som behandling för hypotyreos, redan innan var det underförstått att jod spelat en roll. Denna tång kan också vara till hjälp för att stimulera viktminskning och behandla lågt blodtryck, struma och trötthet, kan som alla orsakas av en trög sköldkörtel.

Kelp har blivit en populär ingrediens som används i de flesta naturläkemedel formler för hypotyreos. Men visste du att Kelp kan också ätas i soppor och sallader? Om du vill prova Kelp, blöta det för en timme i vatten innan hugga den och sedan lägga den i en sallad. Detta kommer att möra den och du kommer att kunna njuta av det som du borde.

Lagom stora bitar av Kelp kan också rostas under några minuter i ugnen och görs till ett krispigt, salta snacks.

Är det Kelp bra för varenda hypothyroid personen?

När du använder tång eller något annat alger som innehåller jod – eller en naturlig produkt som innehåller Kelp – det är viktigt att veta om du är jod bristfällig. Läs om varför detta är nyckeln och ta reda på hur du enkelt kan avgöra om ditt system har låg jod genom att besöka Kelp fördelar och sköldkörteln.