konsten att reiki

Reiki är en teknik lärt sig i 1922 av en japansk läkare av kejsaren Meiji. I april 1922 flyttade han till Tokyo för att hitta Usui Raki Ryoho Gakki eller Usui Reiki Healing Society. Doktor Mikao Usui trodde att han fick den mystiska energin från sin resa upp på berget. Reiki lärs inte ut på traditionellt sätt på vilket vi lär och testa och uppnå. Reiki överförs från mästare till elev, och du går igenom olika nivåer för att uppnå mästerskap.

Reiki är betyder “Rei” = “andlig” “Ki” = “Energi” de flesta troende känner att själva ordet Reiki betyder “andlig energi livskraft”. Många känner att för att verkligen dra nytta av behandlingen av Reiki måste du vara öppen för healing. Många känner om patienterna inte vill bli botad behandlingen kommer inte att fungera.

Reiki behandling görs av “handpåläggning” liknande handpåläggning i kristen mening. Men den personen inte behöver ha någon särskild andlig tro för Reiki att fungera. Det finns flera positioner som används vid behandling av Reiki. Någonstans mellan 12-20 i ett enda sammanträde. Reiki Masters tror att endast en behandling är nödvändig och att ingen specifik diagnos behövs eftersom Reiki är behandlingen av sådana livsenergi och kommer att läka alla krämpor. Varje position hålls i 3-5 minuter med fokus på varje område eller efter kroppen. Gemensamma punkter är huvud, rygg, axlar, knän och fötter.

Fullständig tystnad behövs under denna behandling och befälhavaren ofta tar tid att få fokuserad eller rensa sitt sinne innan behandlingen börjar. Reiki är omläggningen av de fördrivna livsenergi när din energi är svag eller låg eller avbröt det skapar stress, sjukdom och sjukdom i ditt liv. Vare sig psykiskt, fysiskt eller andligt. Reiki skapar harmoni i ditt sinne, kropp och ande.

Det finns tre grader av Reiki:

First Degree: vilken är den grundläggande studien och rutiner. Denna utbildning ger dig möjlighet att passera energi genom dig själv till patienten framför dig. Visar dig hur man förbereder för bortgången av energi och upprätthålla energin inom dig själv. En Reiki Master kan läka sig själv, andra, liksom djur och växter.

Andra graden: lär dig att läka andra på avstånd. Det kommer att visa dig hur du skapar en länk mellan dig och patienten. Men man tror att om personen inte vill läka då behandlingen inte fungerar. Avstånd healing sker med användning av symboler för att skapa en koppling mellan dig och patienten.

Tredje graden: Denna nivå är Master Training. När eleven blir en mästare och energi förmågor skickas till eleven av befälhavaren. Masters kan överföra Reiki energierna i alla former och det tar engagemang och kärlek till konsten att bli en sann mästare i Reiki.

The Art of Reiki är en lång resa men med engagemang och förståelse vem som helst kan bli en mästare. Reiki är inte en religion, men du måste leva i harmoni med andra för att verkligen bli välsignade i denna metod för andlig healing.