långsiktigt förebyggande genom immun stöd

Oavsett om du pratar om en förkylning eller influensa, finns det olika rekommendationer för att förebygga och behandla dem. Om du börjar tidigt förebyggande, kommer du sannolikt bland de lyckliga människor som seglar igenom vintern utan att fånga heller. Överlägset bästa försvar är förebyggande. Ett starkt immunförsvar kommer att förhindra en förkylning eller influensa och påskynda återhämtningen tid om du faktiskt blir sjuka.

En av de bästa förebyggande åtgärderna är läkemedel svamp, som är väl dokumenterade för sin förmåga att stärka immunförsvaret och hjälpa till att bekämpa infektioner, särskilt på lång sikt. Läkemedel svamp är bokstavligen immunsystemet tränare, och det är mer effektivt att träna ditt immunförsvar när du inte redan är sjuka. Skönheten av läkemedel svamp är att de också är mycket fördelaktig i tider av nöd och när immunförsvaret är under ökad risk.

Det bästa sättet att använda läkemedel svamp är att ta dem regelbundet med en underhållsdos och sedan öka dosen när du löper större risk eller när du har en förkylning. I tider av nöd eller om det finns en ökad risk för förkylningar och influensa, en fördubbling av dosen av läkemedel svamp är mycket fördelaktigt.

Svampar innehåller naturligt Beta glukaner, som är enkla polysackarider (socker / kolhydrater molekyler) som förbättrar immunförsvaret genom att öka makrofagaktiviteten. Beta glukaner kan odlas i jästceller och extraherades och sattes till produkter av svamp för en boostereffekt. Så när du väljer en svamp produkt, är det viktigt att välja en som innehåller ytterligare betaglukaner för bästa nytta.

Ytterligare örter som är värdefulla för immunförsvar inkluderar Echinacea och Goldenseal. Olika kinesiska örtblandningar som Yin Qiao San, Gui Zi Tang, Ge Gen Tang kan också vara effektiva, beroende på de specifika egenskaperna hos influensa eller förkylning. Tonifying och adaptogenic örter, såsom Astragalus, ginseng, och Eleutherococcus (Siberian ginseng) är också kraftfulla försvar, men rådfråga en herbalist kunnig i TCM herbology innan du tar dem.

Slutligen, när du har en förkylning eller influensa, höga doser av C-vitamin och zink är ganska hjälpsamma. Dagliga doser av C-vitamin kan stärka immunförsvaret, ger potentiellt skydd mot virus och förkylningar. C-vitamin är ett näringsämne som har visat sig ha en betydande inverkan på människors hälsa. Med en dos på upp till 1000 mg C-vitamin kan stärka ditt immunförsvar och som i sin tur kan hjälpa dig att undvika förkylningar och elaka virus.

Zink hjälper till att eliminera redan befintliga fria radikaler och hjälper till att förhindra att nya bildas. Zink är den viktigaste mineralämne i tymus, vilket dirigerar immunfunktionen i människokroppen. Komplettering med zink ökar förmågan hos immunsystemet att bekämpa virusinfektioner och förbättrar förmågan hos immunsystemet att göra sitt jobb.

Forskningen fortsätter att visa hur viktiga dessa vitaminer och kosttillskott är för immunförsvaret, och eftersom de flesta av oss har brist på vintern, kan ett dagligt tillskott stärka immunförsvaret ännu mer. För mer immunsystemet hälsa tips, ladda ner en gratis wellness guide genom att besöka www.dreliaz.org / kallt-influensa-rapport.