lindra ryggsmärtor på grund körställning med yogaövningar

Vilken hållning kan orsaka nack-och ryggsmärtor under körning? Om armarna lyfts fram för att nå ratten och din svans ben sätter sin vikt på bilsätet, då är du i för en massa bekymmer.

För att lindra ryggvärk, kan du använda träningsbollar som din sjukgymnastik verktyg. En enkel övning som att sitta på en övning boll och studsar försiktigt på det flera gånger varje dag är bra för din rygg. Det beror på att använda en övning boll tillåter flöde av vätska in i nedre delen av ryggraden, och detta bidrar till att öka flexibiliteten och minskar smärta.

En stillasittande livsstil försämrar vanligtvis lägre ryggsmärtor. Så rör din kropp! Använd en yoga boll för att utföra många övningar som kommer att gynna din nedre ryggen. Fråga rekommendationer från din läkare eller sjukgymnast om övningar som passar just dina behov.

Innan du deltar i en viss övning eller idrott, alltid rådfråga din läkare för att säkerställa säkerhet, mer så om du redan lider av smärta eller obehag. Det finns många faktorer som orsakar ryggsmärtor, men det är svårt att diagnostisera dem. Trots detta bör övningar göras för att minska ryggsmärtor med stor omsorg och försiktighet.

Tight höftmusklerna leda till en mängd olika problem, bland annat lägre ryggsmärtor, knäsmärta, artrit i nedre delen av ryggraden lederna, och skuldra. Ett sätt att få tillbaka neutral inriktning i bäckenet är att öppna upp höftböjaren och musklerna rotator, vilket minskar spänningar i knäna, axlar och rygg.

Vibrationer i bilen bryn och väg chock från gropar och korsningar järnvägen kan förvärra vipprörelse av bäckenet, vilket leder till mer stress till den nedre delen av ryggen. Förvärrar situationen är viktbärande effekten av svansen benet på sätet när föraren är i en nedsjunkna körställning.

Yoga gör dig mer medveten om din kropp. I det långa loppet, kan yoga göra dig mer bekväm i din egen kropp, vilket leder till bättre hållning och ökad självkänsla.