misstag, besvärliga människor, svåra situationer

“Låt mig fråga dig, har du någonsin gjort ett misstag? Små, stora, gjorde kanske samma misstag mer än en gång? Visst du har. Du har, jag har, har inte vi alla? Visa mig en person som inte har gjort ett misstag och jag ska visa dig en komplett idiot. Men när vi gör misstag vi sparka oss inte vi? Hur kunde jag ha varit så dum att göra en sådan dum misstag, har du sagt till dig själv. Men misstag inte stötestenar, de är byggstenar. Bygga ett smartare dig, en mer medkännande dig, en mer kunnig du. ”

Som barn lär vi oss att misstag är dålig och vi får straffas för dem. Det verkar vettigt att vi fortsätter att programplaneringen i vuxenlivet. Detta är ett bra sätt att vara självförstörande, och jag tror att vi alla är skyldiga till det. När folk har gjort stora misstag, blivit misshandlade, eller deras liv är på toaletten, relä I allmänhet följande till dem. Det är väldigt viktigt att sätta sitt liv i perspektiv. Följande smattra har en enorm inverkan på det undermedvetna dator.

“Har du någonsin haft att hantera besvärliga människor? De är ute är inte de … men igen de är där av en anledning och den anledningen är att du ska lära och växa från dem. Vad om svåra situationer, har du någonsin gått igenom en av dem? Sätt den till dig så här … Tänk dig att du föddes in i en familj av stor rikedom. Jag pratar inte om miljontals dollar, jag talar om miljarder dollar och du fick allt du någonsin velat överlämnas till dig på ett silverfat. När du lärt dig att cykla du fick hundra av de bästa cyklarna någonsin gjorts. När du lärt dig hur man kör du hade ditt val av någon bil i världen! Du aldrig göra misstag, dina föräldrar aldrig gjorde några misstag heller, är ingen någonsin svårt att hantera och du har aldrig gått igenom en svår situation i ditt liv. Alla som är det motsatta könet blir kär i dig och alla andra vill vara din bästa vän. Nu berätta för mig … När du är mycket gamla ser tillbaka på denna imaginära liv Tror du ärligt att du skulle ha lärt sig mycket av livets lärdomar som lever ett liv som denna? (Nej) Nej, jag tror inte det, och det är därför du gör misstag. Det är därför du har behandlats med besvärliga människor och svåra situationer så att du kan lära och växa, och du har lärt dig, har du vuxit. Nu är du börjar förstå vad livet egentligen handlar om. Det handlar inte om pengar och att ha allt alltid tränar. Sätt den till dig på detta sätt, har jag aldrig sett en likbil drar in en kyrkogård med en resväska fastspänd ovanpå det, vilket innebär att du bara kan ta med dig vad du lär dig, och du har lärt dig, har du vuxit. Misstag, besvärliga människor och svåra situationer är alla en sak och att en sak är – en lektion. Vi lär och utvecklas genom att gå igenom dessa lektioner. ”

“Nu vill jag att du föreställa dig att du är i himlen och har inte kommit hit för att leva ditt liv ännu. Det spelar ingen roll vad ditt trossystem bara är att spela tillsammans med mig om detta. Tänk dig att det finns en nivå-system. Vi ska säga nivå ett till sex (jag fick denna idé från LBL boken). Nivån ettor och tvåor är nybörjare är, det är inte att de är dumma, men de har inte lärt sig en hel del lektioner ännu. Å andra sidan nivån sexor är mycket avancerade. De har lärt sig många läxor och är mycket klokare. Okej, du är i himlen och låt oss säga att du är en nivå fyra. De högre ups komma till dig och frågar, “Hur skulle du vilja att avancera och bli en nivå fem?” Wow! Du får alla glada, en nivå fem, heck ja! Vad ska jag göra, berätta för mig! De säger, “Lugna ner dig, lugna ner dig, det är inte så lätt. Du måste gå ner till skolan kallas jorden och leva ett liv. När att livet är över, efter att ha gått igenom många lektioner du kommer tillbaka hit och kommer då att vara en nivå fem. Du får alla glada, okej jag är i. Jag ska göra det! Här är det, (och jag högljutt få ut en anteckningsbok och en penna och börja lista ut mina klienters problem som jag bocka av dem på sidan). Du är mamma kommer att slå dig, din far kommer att lämna familjen när du är fem år gammal, kommer du att bli våldtagen när du är tio, kommer du att bli en droganvändare, kommer du … “