naturläkemedel för hypotyreos – target grundorsaken

Denna artikel kommer att diskutera naturläkemedel för hypotyreos och varför, för vissa människor dessa kan vara ett bra alternativ till konventionella behandlingsmetoder. Jag ska också förklara vad Hypotyreos är och vad några av orsakerna är. Vänligen alltid diskutera eventuella behandlingar du funderar med din läkare eller vårdgivare förväg.

Sköldkörteln, som ligger i halsen är en mycket viktig körtel eftersom den producerar hormoner som reglerar kroppens tillväxt och ämnesomsättning. Ibland sköldkörteln inte producerar tillräckligt av dessa hormoner och detta kan ge en hel rad olika symptom som vår kropp börjar sakta ner. Detta är det tillstånd vi kallar Hypotyreos vilket i princip innebär en underaktiv sköldkörtel.

Det tros vara många orsaker till detta tillstånd, men det vanligaste är en brist på jod, ansamling av toxiner i kroppen eller ibland immunförsvaret i vår kropp kan angripa sköldkörteln vilket är fallet i Hashimotos tyreoidit. Det finns förmodligen många andra orsaker till detta tillstånd, men många människor får höra av sina läkare att de helt enkelt inte vet vad som orsakade deras tillstånd.

Konventionella metoder för behandling av detta tillstånd brukar fungera bra, men många lider av biverkningar till de syntetiska Sköldkörtelhormoner och därför leta efter alternativa behandlingar. Det finns många naturliga botemedel för hypotyreos som Tinkturer innehåller sjögräs rikt på jod och helande örter som Ashwagandha som kan förbättra produktionen av sköldkörtelhormon, men dessa typer av behandlingar bör ske med ledning av en professionell. Helande örter är kraftfull och kommer att rikta den grundläggande orsaken till din Hypotyreos snarare än att bara dölja symptomen genom att förse kroppen med en syntetisk sämre version av sköldkörtelhormon.