naturligt passerar gallsten – eliminera gallsten det naturliga sättet

Kan din kropp faktiskt naturligt passerar gallsten? Jag får denna fråga en hel del i min e-post inkorg? Det verkar som de flesta drabbade är extremt skeptisk till att eliminera gallsten det naturliga sättet.

Jag skyller personligen sjukhus och läkare för stigma om naturlig hälsa när det kommer till gallsten. I USA finns det väl över en halv miljon gallblåsan operationer utförs varje år. Detta trollformler miljarder och åter miljarder dollar för sjukhus och kirurger.

Tyvärr kan ta bort din orgel, gallblåsan, vara förödande för din hälsa och du kan undvika operation genom naturligt passerar dina gallsten med enkla lösningar.

I den här artikeln får du lära dig några enkla tips för att börja ditt hem behandling för att smärtfritt passera gallsten.

eliminera gallsten naturligt

Visste du att ha din gallblåsan bort kan öka risken för både tarm-och koloncancer? Det är därför många av de drabbade nu försöker naturläkemedel innan de har sin kirurg bort sin orgel.

Om du är nervös över att förlora din gallblåsan, kanske du vill överväga naturligt passerar dina gallsten med enkla tips.

Använda din kost, vitaminer och åtgärder kan faktiskt hjälpa dig att klara dina gallsten naturligt.

Här är några tips för att börja din alternativ behandling.

Ett. Till att börja din behandling, bör du undvika direkt fettrik mat och livsmedel med hög kolesterol. Detta kommer att hjälpa till med rensning av gallsten som främst består av härdat kolesterol.

Äta 5-7 portioner grönsaker kan hjälpa till med rensning av levern, kolon och gallblåsan. Eftersom grönsaker innehåller massor av fibrer kommer de naturligtvis spola dessa organ.

2. Du bör också regelbundet komplettera olja safflor utsäde som är tänkt att stimulera gallblåsan. I kombination med essentiella fettsyror (lax och tonfisk), är safflorfröolja mycket effektiv på att eliminera giftiga bygga upp i gallblåsan. Du bör komplettera minst 2 teskedar dagligen.

Forskning visar att eliminera gifter i kroppen kommer att göra allt gallblåsan och levern fungerar mer effektivt.

Tre. Mjölk tistel är också mycket populärt eftersom det renar levern och stimulerar galla produktion. I en studie var silymarin (den aktiva komponenten i mjölk tistel) visat sig sänka kolesterolhalten i gallan. Med mindre kolesterol bygga upp i gallblåsan, stenarna är mycket mer sannolikt att spolas. Den rekommenderade användningen är 600 mg mjölk tistel extrakt per dag.

4. Living friskare är ett annat sätt att hjälpa dina stenar passera. Helt enkelt dricka mer vatten är ett enkelt sätt att hjälpa din gallsten Pass. Utövar regelbundet är ett annat sätt. Att äta mindre måltider (5-6 per dag) kan hjälpa din gallblåsan rensa stenarna men också öka din ämnesomsättning för att hjälpa dig gå ner i vikt.

naturligt passerar gallsten i morgon

Jag lovar att du kommer att ringa för att avboka din gallblåsan kirurgi i morgon om du försöker det här steg för steg Gallsten Remedy rapport. Denna rapport är 100% Nöjdhetsgaranti att arbeta och är även auktoriserade läkaren. Läs mer om att eliminera gallsten det naturliga sättet.

eliminera gallstenar