njursten kost – vad livsmedel hjälpa passera njursten

Visste du att tusentals människor använder ett njursten kost för att hjälpa stenar passera njure? Du har förmodligen hört att dricka mycket vatten är en välgörande behandling. Men många människor har aldrig insett hur deras diet också kan ha en inverkan på att passera stenarna och smärta.

I den här artikeln får du lära dig några tips om den nyaste njursten kost. Medan även dricka “mycket vatten”, kommer du vara säker på att passera dina stenar inom de närmaste dagarna.

bantning och njursten

Under de senaste tio åren har vi lärt oss mer om vår hälsa och kost än i något annat årtionde i historien. Forskning visar hur vår kost kan påverka varje del av våra liv. Och din kost påverkar utvecklingen av stenar i njurarna liksom bortgången av dem.

Om du nyligen har gått ner din livsmedelsbutik gången, kommer du förmodligen se ordet, “fiber”. Sanningen är att fiber är särskilt viktigt när det kommer till njursten. I själva verket är fiber ungefär hälften av lösningen för att passera kalkavlagringar i njurarna.

Här är några rika fiber livsmedel som kan hjälpa till med att bota din smärta!

passera njursten med njursten kost

Ett. Tillsammans med dricksvatten, är det bara meningen att öka dina portioner frukt och grönsaker. Både frukt och grönsaker är rika på fibrer som kan spola kroppen och alla dina organ. Ett brett utbud av organiska är alltid det bästa valet, och det bidrar också till att äta mer grönsaker än frukt.

2. Forskning har också visat att klorofyll rika livsmedel kan vara mer fördelaktigt för dem som lider av denna sjukdom ofta. Vissa livsmedel rika på denna förening inkluderar sparris, spenat och vetegräs.

Tre. Några av mina kunder har skröt om att äta vattenmelon är oerhört hjälpsamma. Detta är logiskt med tanke på att vattenmelon mestadels består av vatten. Du bör försöka att äta så mycket vattenmelon i ett sammanträde som möjligt. Du kan behöva äta 2-3 hela vattenmeloner men denna färg kan vara nyckeln till ett botemedel.

4. Slutligen har färsk persilja också visat sig att rengöra många organ. Du hittar färsk persilja gör en bra kombination med nästan vad som helst.

spola njursten i morgon

Tänk dig att spola din njursten i morgon. Om 9 av 10 människor kan passera sin sten i morgon med hjälp av en enkel och effektiv njure rapport sten botemedel som bara använder 2 ingredienser. Läs mer om detta 100% garanterad botemedel nu!

njursten kost