Olive Leaf te för att bekämpa bältros, herpes, virus, jäst, kolesterol och mer

Olive Leaf te är en gammal brygga mest populära för sina anti-virus, anti-bakteriella och kardiovaskulära fördelar. Te gjort av bladen från ekologiskt odlade Mission och Manzanillo olivträd är koffein-fri och vinner också medvetenheten för sin unika smak. Olive Leaf har bryggt som te i över 5000 år över Medelhavet och har varit i fokus för vetenskaplig forskning under de senaste decennierna.

Historia av Olive Leaf te
Olivträd är infödda till Medelhavsländerna i Grekland, Turkiet, Italien, Spanien och ofta odlas i Kroatien. Olivträdet introducerades till Kalifornien på 1800-talet främst för sin olja och frukt. Olivträdet är en evergreen botaniskt kallas Olea europaea.

Olivträdet och dess löv tillskrivs i mytologin till gudinnan Athena för vilka Greklands huvudstad, Aten, namnges. Olivträdet har skillnaden av att vara den första botaniska nämns i Bibeln, och är känd som “Tree of Life”.

hälsofördelar av olivolja teblad
De positiva hälsoeffekterna av Olive Leaf är relaterad till oleuropein och besläktade antioxidanter plus polyfenoler som finns i den. Oleuropein är ett naturligt brett spektrum antibiotikum, anti-bakteriell, anti-virus, anti-svamp förening. Till skillnad från syntetiska antibiotika, förstör det bara de dåliga bakterierna och skyddar bra. Medicinsk forskning visar att när Oleuropein tas oralt, söker ut och “inaktiverar” bakterierna. Det gör detta genom att lösa den yttre foder av smittsamma bakterier och då tränger de infekterade cellerna, vilket hämmar deras replikation. Om en persons immunförsvar är överbelastade utkämpar ett krig mot en tillströmning av smittsamma bakterier, blir immunförsvaret svaga och kroppen är mer mottaglig för sjukdom. När Oleuropein (olivblad) tas oralt, två naturliga enzemes i kroppen, esteraize och beta-glykos, konvertera Oleuropein till elolenic syra. Elolenic syra härrör från denna källa bidrar till att stärka immunförsvaret. Olive Leaf används ofta för att bekämpa förkylningar, influensa, virus, bakterie, bältros och att öka energieffektiviteten. Olive Leaf har också visat sig sänka blodtrycket, lägre blodsocker och kolesterol.

Några av de villkor olivolja blad används för att behandla
Låg energi, virus, klamydia. Herpes, munsår, bältros, kroniskt trötthetssyndrom (CFS), Cold & Flu Buster, streptokocker i halsen (Streptococcus), jäst infektioner, svampinfektioner, matsmältningen, lägre blodtryck / socker. Arteriolosclerosis, artrit, diabetes, lägre blodtryck, lägre kolesterol, arytmi, respiratoriska svaret och andra. Tvålar med Olive Leaf i dem används för att bekämpa akne och bältros för att hålla huden frisk och spänstig.

Olive Leaf unik smak
Olive teblad är unik och smakar som inget annat. En ljus stöpning levererar ett tillfredsställande fyllig smak. Längre blötläggning eller bryggning i en te press skapar en starkare, något bitter infusion än kan mognat med en skiva färsk citron, stevia, soja, mjölk, socker och andra växtbaserade aromer. Olive Leaf smälter också väl med gröna och andra teer / örter. För att förbereda oliv teblad plats en stor tesked (ca 10g) i en te boll eller ört säck. Drop in två liter kokande vatten, omedelbart minska värmen till ett medium sjuda och låt te brygga i gryta under tre till tio minuter. Rör te ibland, anstränga sig för att dricka och / eller kyla. Te bör vara ett medium bärnstensfärg. För att bekämpa en viss åkomma, smutta kylda eller re-uppvärmd te och konsumera hela två liter under en två dagars period. Olive Leaf kan också tas i pulverform, flytande extrakt eller kapselform.

Naturliga Olive Leaf verser extrahera
Det har visat sig att det är inte bara den Oleuropein i olivolja blad som ger hälsofördelar. Det finns ett stort antal näringsämnen och läkande egenskaper i naturlig blad som inte finns i bearbetade Olivbladsextrakt med standardiserad oleuropein finns på marknaden idag. Utöver den unika smaken belöning Olive Leaf te försvinner när man tar farmaceutiskt bearbetad olivolja blad. © 2006 Valerie West