ozon discolysis – översikt av ozon terapi i medicinska behandlingar

Ozon dicolysis är en ny behandling som var uppfunnen av de italienska ryggkirurger. Trots att vara relativt ny behandling, har dess effektivitet redan bevisade som förrättas på om tusentals patienter världen över. Denna behandling anses vara något som liknar den naturliga medicin eftersom detta inte innebär mycket smärta och är en ambulatorisk process som utförs med hjälp av lokalbedövning. Även om dess tillämpning liknar naturliga läkemedel, dess resultat är likt de positiva resultaten av operationer. Ozon discolysis har stora positiva effekter på människor för vilka den bedrivs som ozon har många funktioner som hjälper till att bota en rad medicinska problem. Det har i själva verket visat sig vara till stor hjälp i att bota ett antal kritiska medicinska problem, vilket gör det ganska populär bland läkare.

Ozon fungerar bäst på mellankotskivan och även på de vävnader som låg runt skivan. Hela denna process sker genom-mumifiering av skivan, inhabitation av inflammatoriska nociceptorer, stimulerar fibroblaster och immunsuppressiva cytokiner och förbättring av mikrocirkulation och syresättning. Dessa är de fyra biokemiska åtgärder som ozon utför på mellankotskivan för att bota problemet med nerven dilation. Behandlingen utförs i tre etapper, först ozon injektioner injiceras på paravertebrala muskler, då ozon injiceras i mellankotskivan disk som är i trubbel följt av tillämpningen av ozon injektion på paravertebrala musklerna.

Nu, hur fungerar ozon arbete? Nåväl, när denna starka oxidationsmedel sprutas på paravertebrala muskler, ger det ett antal oxiderande enzymer. Detta i sin tur hjälper till att neutralisera toxiner biprodukter som leder till utvidgning av nerverna. Det anses vara en naturlig botemedel för att behandla problemet med nerv komprimering. Generellt effekterna av behandlingen är positiva och det hjälper till att minska problemet med ökad disk volym. Därför är det en bra substitution av kirurgiska metoder för behandling av svullnad av nerver. Dessutom finns det inga After Effects eller komplikationer i denna process. Ozon discolysis ändrar inte kroppens anatomi som operationer gör och är inte alls en komplicerad process, därför är starkt att föredra. Men återigen det finns vissa sjukdomar som Fauvism och Hyperthryrodism som ozonbehandling kan visa sig vara helt olämpligt.

Framgången för medicinsk ozonbehandling är ganska hög, ca 80% – 90% och det finns nästan inget förfarande komplikationer som kan hindra en väl fungerande en människas liv i postoperativ period. Eftersom ozon dicolysis är en ambulatorisk process, patienter får chansen att åka hem samma dag av behandlingen och även återvända till arbetet inom en vecka.