proaktiv hjärta sjukvård med oral kelering

Den snabba ökningen av dödligheten på grund av hjärtsjukdom är ett direkt resultat av vår snabba, moderna livsstil. Skydda dig mot hjärt krämpor kräver flera livsstil justeringar såsom, minska ditt intag av fet mat och tobak, och samtidigt öka ditt intag av hela livsmedel, kosttillskott och daglig motion. Oral kelering är också värt att överväga som ett sätt att förbättra din hälsa.

Det är lätt att säga: “. Eliminera alla de aktiviteter och livsmedel som utgör en hälsorisk” Faktum är att vi är mänskliga och ett stringent rutin är inte det lättaste att underhålla. Dessutom finns det vissa aspekter av vår miljö som ligger utanför vår kontroll som har en allvarlig inverkan på vår hälsa. Två av de mest framstående är miljögifter som finns i luft och vatten samt kemikalier som används vid bearbetning av livsmedel.

På grund av detta är det ännu viktigare att hålla sig à jour med den utveckling som kan hjälpa dig att upprätthålla en optimal hälsotillstånd. Förebyggande av hjärtsjukdom är möjligt genom att använda kelering terapi tillsammans med ändra dina dagliga val av livsstil. Oral kelering formler ger en okomplicerad metod för att ta itu med den främsta orsaken till hjärtsjukdom: förkalkade plack som leder till åderförkalkning. För personer som föredrar professionella behandlingar chelationterapi, kan den intravenösa beredningsformen administreras av din läkare.

Läkare använder intravenös kelering terapi för att utvinna skadliga gifter från blodet för att hindra dem från att blockera artärerna i hjärtat. Den åderförkalkning och högt blodtryck är den vanligaste orsaken till hjärtsjukdom. Varje intravenös kelering behandling kräver cirka tre timmars tid komplett. Men den alternativa formen av denna terapi är oral kelering vars formler är lika effektiva som intravenösa behandlingar som administreras av din läkare.

Den guld sköld eliten Företaget tillverkar en oral kelering formel med samma styrka intravenösa beredningar. “Original Oral kelering” formel skiljer sig från den intravenösa beredningsformen endast i praktisk användning: det tas dagligen i tillägg till dina vitamintillskott i motsats till tre timmars besök på läkarens kontor.

Formuleringen används i oral kelering terapi innehåller ett brett spektrum av naturliga ingredienser som stöder kelateringsmedlen såsom, bipollen, C-vitamin, honung, vitamin B12. Förutom EDTA (etylendiamintetra-ättiksyra) som är en av de mest kraftfulla syntetiska aminosyror det finns planer steroler är i antioxidanter i en stödjande roll för att hjälpa avgiftning. Det är ett säkert, beprövat sätt att billigt minska risken för hjärtsjukdomar och sänka ditt kolesterol nivå.