sjukgymnastik för ischias

Jag kommer att dela med er en mycket viktig övning som används som sjukgymnastik för ischias. Detta problem är i grunden smärtor i rygg, skinkor och ben i området på grund av en irritation i nervrötter, som ofta förekommer i den nedre delen av ryggen.

Jag ville förklara lite om alternativa behandlingar för detta problem. Jag ska först säga att dessa är några vad dyrt att göra och egentligen inte skapa en lösning som varar.

Medicinsk cannabis: Detta är bra för att kontrollera smärtan, men det gör inte riktigt ta itu med varför du får det. Det finns också den rättsliga frågan om det beroende på var du bor. I USA kan du inte vara så lyckliga att få detta sedan den amerikanska federala regeringen ser det som olagligt, men i Kanada, kan du förmodligen få denna typ av behandling.

Kirurgi: Detta är en dyr och farligare lösning, om du vill kalla det en lösning. För mig personligen tror jag inte att det är klokt att ha kirurgi på baksidan, relaterat till nerverna. Det är bara en av de platser som du inte går.

Pain Medicinering: En annan vanlig lösning på problemet, även om det egentligen inte en lösning, men ett sätt att döva smärtan.

Sjukgymnastik för ischias är förmodligen om den bästa lösningen där ute. Du behöver inte nödvändigtvis betala för sådan behandling eftersom det finns en massa olika övningar du kan göra hemma som kan lindra smärtan du får.

Här är en övning att prova. Ligg ner, platt på golvet. Ta upp knäna mot bröstet och krama dem. Detta kommer att orsaka din nedre ryggen att sträcka ut. Detta tar normalt någon kompression eller spänning av av en nervrot, vilket kommer att eliminera smärta.