ta kontroll över vår kropp

Nå våra fyrtiotalet är en mild sten, vilket leder oss igenom i det sista kapitlet i våra liv. Det är logiskt därför att sluta! Re-bedöma situationen och ta kontroll över era kroppar, en tid att ställa gripande frågor om vad som kan göras för att se till att den framtida hälsan i kroppen och själ behandlas.

Hur åstadkomma vi här? Uppkomsten av klimakteriet kan spela förödelse med hormonerna som den gjorde i början tonåring åren. Den subtila skillnaden då, var att det var starten av perioder för att möjliggöra en kvinna att föda barn, medan klimakteriet är det slut på den eran!

Kroppen är ett mirakel som vi borde alla vara mycket stolta och det bör vårdas med vördnad, är det viktigt att aktivera funktionen för de inre organen att fortsätta sitt arbete genom att mata kroppen, sinnet och själen med naturliga livsmedel, naturläkemedel och se till att det har motionera dagligen samt en tid för avkoppling .. Därför kommer kroppen balans, ögonen alert, hjärnaktivitet, hår skinande och huden mjuk.

Våra förfäder beprövade allt som är naturligt, som naturen ger, säkerligen en gåva från Gud.

Behöver du hjälp? Sluta klaga, gör vardagen din bästa dag, genom att besöka min hemsida, dröja en stund att läsa bloggar, lyssna på internet radio show.