Var försiktig när melanotiskt naevus uppstår patologiska förändringar

Det är genomsnittliga 25 nevi i en mans kropp. Normalt är de inte farliga för oss människor. Om inte för skönhet, det finns inget behov av att bli av med dem. Men något måste påpekas att vi alla är i fara när det oförargliga nevi förändringen i melanom. Detta kan inte ignoreras.

Dess utvecklingsstadiet är lång när melanotiskt nevus uppstår patologiska förändringar. Det skiljer sig från tumören att melanom kan ses på kroppen. Så länge du följer din kropp noggrant, kan du ta reda på ändringarna. Melanom brukar visas på kvinnor ben och män tillbaka. För gubben, verkar de oftast i ansiktet.

Du bör undersöka nevi på kroppen eller andra.

1.Do du känner renyam eller inte. Du kommer att känna ingenting om nevi är normala.

2.Whether det är större än trubbig blyertspenna pinne eller inte. De vanliga nevi är lite mindre än den trubbiga penna pinnen.

3.Whether det växer fortfarande. Nevi på vuxna kommer inte växa något mer.

4.Whether dess form är regelbunden eller inte. I allmänhet är formen på den normala nevi regelbunden och ytan är slät.

5.Whether den blandas med den svarta delen och den bruna-delen eller ej. Generellt är de bruna eller svarta. En naevus har endast en färg i stället för två blandade färger.

Hur kan man förhindra melanom

Faran av nevi är melanom. Om naevi förändring i melanom, bör du behandla dem så tidigt som möjligt, inte lämna dem helt. Den melanom i ett tidigt skede kan vara läkt helt. Dessutom bör du vara uppmärksam på följande punkter.

1.Den nevi som ligger i friktions delar av kroppen såsom midja, haka, skägg del, fotplattan, palm, glans penis, kvinnlig vulva och så vidare.

Människor som är ljus hy och har massor av nevi bör ägna stor uppmärksamhet åt.
Vuxna bör ha en self-check varje månad för att se om det finns nya nevi eller inte. De vars form är inte regelbunden eller varicolored ska botas helt.

För att undvika melanom, bör du undvika direkt ljus från solen, speciellt solen från 10:00 till 03:00. Män som alltid arbetar under solsken under en lång tid har mycket mer sårbara möjligheter. Med tillväxten av ålder, blir incidensen högre och högre.

Cirka 99% av nevi är helt ofarliga för oss, av vilka endast ett fåtal kommer att uppstå canceration. Så länge du förstår symptomen ett adekvat och ägna särskild uppmärksamhet åt dem när som helst, skulle det inte vara nödvändigt att blekna vid enda omnämnandet av nevi.
Hur bli av nevi

Laserbehandling

För den lilla nevi vars diameter är under 0,5 centimeter, kommer laser eller högfrekvent electrotome vara lämpliga för bränning. Styrkan i denna behandling är att det är lätt och bekvämt att hantera med liten skada på normal vävnad och väldigt lite ärrbildning efter healingness. Men det finns också nackdelar, som är det är svårt att städa upp alla nevi och lämna vävnader i naevi ha patologi undersöker.

Frysning behandling

Frysning behandling och medicinsk behandling är olämplig att välja som de kan eliminera naevi ofullständigt och stimulera naevi cellen för att ändra malignt.

Organisk växt medicin behandling

Den organiska växt medicin behandling kan hämta upp de behandlingar där nämns ovan. Denna behandling kan utrota hudfläckar utan smärta, ärrbildning, vävnadsskador, eller återkommer. Det finns ingen anledning för dig att oroa disfigurement. En ny revolution har uppstått i området hudsjukdomar behandling. För mer information, se vår Bcured sidan.