är en hög alkalisk diet rätt för dig

Här på IonizerOasis, rekommenderar vi starkt en hög alkalisk diet. I själva verket, ibland vi känner att vi har ett spår sinnen! Vi försöker att tvinga alla våra vänner för att få dem, och våra familjer, och bara ständigt predika goda ord vatten jonisatorer. Naturligtvis är detta eftersom vi har sett effekterna, och de är verkligen fantastiskt. Men samtidigt måste vi vara ärliga mot oss själva och erkänna att en stor alkalisk diet kanske inte är rätt för alla. Denna artikel kommer att tala om beslutet att starta en hög alkalisk diet, och några grupper av människor som kanske vill vara försiktig innan du sätter igång. Men återigen, vi tror fortfarande att det är det rätta valet för (nästan) alla!

akut eller kronisk njursvikt
Första saker först, om du har en historia av akut eller kronisk njursvikt, du kommer att vilja vara ytterst försiktig om något som innebär att din pH-nivå. Du har en extremt känslig kropp, och du kommer att vilja konsultera en läkare för några större förändringar i din kost. Så var försiktig.

Detta betyder inte innebar att du inte kan få ett vatten jonisator, och i själva verket kan det vara ett bra sätt för dig att hålla ett grepp om din hälsa. Men du måste konsultera en professionell först för att se till att allt är säkert.

titta på din nuvarande diet
Denna punkt är en lite mer allmän. Vilken typ av diet är du för närvarande äter? Du kan ha allt från en absolut fruktansvärt diet (en vän till mig anser buffalo wings är en matgrupp av deras eget) till en ganska darn bra. Om du är i den första kategorin, kanske bara om allt du gör mycket väl förbättra din kost, och vi skulle starkt föreslå försöker alkalisk diet ut, av uppenbara skäl. Men om du redan har en ganska bra kost och naturligtvis äta livsmedel som är mestadels alkalisk, då kanske bara några tweaks till din veckovis rutin skulle vara till hjälp.

Du bör också definitivt titta på att få en vatten jonisator, eftersom oavsett hur bra din kost är utan vatten jonisator du inte får den andra halvan av ekvationen – renat, basiskt vatten. Om du råkar ha några kemikalier eller föroreningar i ditt vatten källa, du kommer att vilja veta om det omedelbart. En vatten jonisator borde göra susen för att ta bort det där.

söker en förändring?
I allmänhet, om du är missnöjd med din energi nivåer, eller om du har något av en generell mängd fysiska krämpor (huvudvärk, letargi, artrit, etc. ..) du borde verkligen ge en hög alkalisk diet en chans. De flesta människor som försöker det märker fördelarna nästan omedelbart. Många rapporterar att vattnet i sig även smakar mycket bättre (jag tror definitivt att det är sant.) Precis i allmänhet, om det inte är något som du någonsin provat, kommer du troligen bli chockad över skillnaden i hur du känner för din kropp.