de enkla botemedel för snarkning problem

Jag ville prata med dig om de enkla botemedel för snarkning problem som du kan använda för att hjälpa till att åtgärda detta problem. Det verkar som om ingen har ett incitament för att åtgärda problemet. Människor som snarkar är inte de som lever med det. De är sover medan de gör det, så att de inte är störda inte heller ens kommer ihåg att göra det. Det är människorna omkring dem som måste lyssna på det och är de som vill att de ska fixa det. På grund av det faktum att det inte finns något incitament för snarkare att fixa deras problem, måste du göra det så enkelt som möjligt för att göra det mer sannolikt för dem att tillämpa. Det är därför jag ska visa dig de enkla botemedel för snarkning problem.

Det första du måste förstå är att du helt enkelt roll på din när du sover. Människor som snarkar vanligtvis ligga på rygg när de sover. Detta orsakar faktiskt gravitation att dra loss vävnad ner i halsen, och det börjar vibrera med dig andas in Rolling in på din sida stannar här. Vad du kan göra är att sy en tennisboll på baksidan av en skjorta. Detta sätt om du försöker rulla över på rygg när de sover, kommer du inte att kunna. Det är en riktigt enkel sak att göra.

En annan av de enkla botemedel för snarkning problem är käken supporter. Om du håller din käke upp och stängd medan du sover, det hindrar faktiskt dig från snarkning. Problemet är att hålla din käke stängd när du sover. En käke supporter tvingar den upp och hindrar dig från att helt göra det.