hur man juice vetegräs på gammeldags sätt

Ämnet för hur man juice vetegräs till maximal effekt blir allt populärare eftersom fler och fler människor är intresserade av fördelar denna anläggning har att erbjuda. Det finns många produkter där ute gjorda för detta ändamål, men de som gör jobbet är få och långt mellan. Den metod som presenteras i denna artikel är inte baserad på en high end produkt utan en ganska gammal och billig.

Du ser, vetegräs har varit i bruk under en lång tid för en anledning. Vetegräs innehåller en mängd olika näringsämnen som kan ha en djupgående inverkan på din hälsa. Det finns olika vitaminer, A, C, E och B12 för att nämna några, enzymer som är en integrerad del av varje kemisk reaktion i våra kroppar, ett överflöd av mineraler och det mest intressanta ämnet-klorofyll.

Hela poängen med att lära sig att juice vetegräs ordentligt är att bevara denna fantastiska vetegräs beståndsdel. Klorofyll har ett antal hälsofrämjande egenskaper från stärka immunförsvaret till blod byggnad, men en av de mest uppskattade är dess förmåga att agera som en detoxifier.
Idag, när vi utsätts för olika gifter från luften vi andas i den mat vi konsumerar, människor börjar inse vikten av avgiftning, eftersom våra kroppar utan hjälp kan bara gå så långt, och sedan hälsoproblem uppstår.

Nu kanske du undrar var länken mellan avgiftning och lära sig att juice vetegräs. Tja, är länken klorofyll.

Vetegräs som ämnet är mycket instabil och lätt oxiderar och förlorar alla sina goda egenskaper. Den oxidation händer på grund av den höga hastigheten rörelsen hos bladen i en mixer eller en kvarn. Det är därför jag föreslår att du använder mortel. De är billiga och även om de kräver lite fysisk handling, de får jobbet gjort och gjort bra. Vetegräs fått detta sätt bevaras och redo att göra underverk för din hälsa.

Nu ska vi förbereda vetegräs för juice. Först måste du skörda vetegräs genom att klippa det ett par inches från matjorden använder ren vass sax eftersom slöa knivar kan skada bladen. Skördat vetegräs bör sköljas för att förhindra smuts från att gå i din juice. Hacka de tvättade bladen i mindre bitar eftersom det sättet blir det lättare för dig att juice dem.

Den sista delen av att lära sig att juice vetegräs är att sätta de preparerade vetegräs bladen i mortel och göra en fin pasta med mortelstöt. Använd sedan en bit tunt tyg som ett filter för att sila pastan. Den ovannämnda processen bör upprepas tills du är kvar med en färg av ljust grönt.

Saften är nu redo att konsumeras. Observera att det går dåligt i ett par timmar så det skulle vara bäst att dricka det färska, direkt efter du juice det
.
Vetegräs är idealiskt konsumeras på morgonen, innan du äter. Detta sätt din energi nivåer kommer att skjuta i höjden och du kommer att kunna klara av de dagliga problemen lättare. Om du ogillar smaken kan du alltid lägga till något för att göra det mer tilltalande för dina smaklökar. Personligen tycker jag det med lite honung, kanel och limejuice. Denna combo är inte bara gott, utan utgör ett näringsämne bomb redo att tackla nästan varje hälsofråga.

Du har nu kunskap om hur juice vetegräs med billiga och tillgängliga verktyg och din saft kommer förmodligen packa mer punch än vetegräs juice vunnits genom andra metoder.

Gör en vana att dricka vetegräs och du kommer att se den djupgående effekt det har på din och hälsa din familj.