passera njursten på enkelt sätt behandlingen hem botemedel sant eller falskt

För några år sedan fick jag höra att jag hade en njure sten (jag har en x-ray och en MR för att bevisa det). Min urolog tillbaka sedan berättade “Jag måste laser det att förstöra den”. Naturligtvis är vem jag är Jag var inte i någon brådska att låta denna läkare att ta en laser till mig, så jag sa till honom att jag vill söka ut en gör-det-själv-lösning att passera njursten. denna arroganta läkare, ärligt skrattade åt mig och sade att prova vad jag ville prova. Sen när jag var klar, han sedan ville att jag skulle ta en annan röntgen för att se om det visar fortfarande upp “. Jag svarade, rättvist nog!

När jag lämnade hans kontor gick jag till mitt Kiropraktorer kontor och sa att jag hade en njure sten, och detta är vad han sa till mig. “Jag kan mycket väl känner till en gör-det-själv-lösning som kan utrota din njursten. Jag har sagt detta till tjugo personer och 18 av dem rapporterade tillbaka till mig att deras njursten var borta på en enda dag. “Självklart lyckades jag bli upphetsad!

“Nu gör detta på egen risk. Jag är ingen läkare och jag tänker inte ge dig medicinska råd. Jag inte diagnostisera heller jag ordinera något botemedel alla. Jag är helt enkelt förmedla vad min kiropraktor föreslog för mig, och jag är helt enkelt förmedla till er resultatet som jag hade från hans förslag “.

Min kiropraktor sa till mig att, “köpa en sex-pack av originalet Coca Cola på burk. Så en morgon när du går upp, på fastande mage, drick alla sex burkar i 2-timmar “. Han sa” att vara säker på att jag köper den ursprungliga koks receptet i burkar “. Så kör hem stannade jag till vid affären och köpte ett sex-pack. Jag hade inte druckit en cola i 3 decennier, men jag gjorde vad han föreslog och min njursten försvann. (Jag har en x-ray att bevisa det), och även de två andra personer jag berättade detta för hade ett liknande resultat.

I själva verket kallas en av mina vänner mig, förvånad! Han hade problem med sin urinvägsinfektion i flera år efter en prostata biopsi. Han led med njursten också. Tja, bara efter att ha druckit hans 4th koks, hans njursten upplöst och passerade utan obehag. Bara för att vara säker att han sa att han drack alla 6 burkar. Han kunde inte tro att han kunde passera njursten så effektivt. Han blev så peppad att han bara var tvungen att ringa för att berätta för mig. Nu är en ganska anmärkningsvärd Healthy Living Tips.

Efter ett par månader jag pratade med honom igen och han berättade för mig att alla de problem som han hade efter sin biopsi var borta också. Han sa att han inte hade känt så bra i år. Hur är det för en bra story?

Tja, ungefär 30 dagar efter att jag såg läkaren jag gick tillbaka till min urolog med en helt ny x-ray i handen och han inte tro det. I själva verket gjorde han mig att få en andra x-ray bara för att se. Så för att tvinga denna arroganta läkare, hade jag en andra röntgen utförs. När jag återvände, vad tror du han sa? “Vad gjorde du jobbat”! Tror du att han frågade mig vad mitt hem botemedel var? Nope! Han kunde bry sig mindre! Han gör bara pengar om han lasrar människor, men jag säker fick sista skratt från den här killen! Jag ville aldrig att se honom igen efter det. Det är synd att han är oförmögen att passera denna Healthy Living Tips på att hans andra patienter.

Månader senare jag hade ett samtal med en god vän till mig, som också är en kiropraktor som bor i en annan stat från där jag bodde, och han förklarade för mig varför dricker ett sexpack ursprungliga receptet koks i två timmar på en tom mage upplöst min njursten var en direkt följd av den höga fosforhalten i läsk.

Jag hade alltid hört hur smärtsamt det var att passera njursten. Allt jag kan säga är att jag inte känner en sak, och min kompis var bara förvånad och stolta över att ens berätta för mig om han upplevt någon smärta.

Vi har bara en kropp, är det faktum flesta män och kvinnor inte uppmärksamma deras kroppar förrän senare i livet när de blir äldre, och de lider av övervikt, eller olika sjukdomar som kunde ha undvikits.