smarta sätt att hantera snarkning

Jag vill prata med dig om de Smarta sätt att hantera snarkning. Det kanske förvånar dig, men det finns många olika metoder för detta problem och vissa är mer komplicerade än andra. För mig själv Jag gillar de lösningar som är relativt lätt och tar mindre tid att applådera. Anledningen till att jag gillar dem är att jag är mer benägna att tillämpa taktiken varje kväll innan jag går till sängs. Om något är mer komplicerat problem till en sluta göra det efter ett tag, vilket inte är mycket av en lösning. Detta är vad jag kommer att dela med dig Smarta sätt att hantera snarkning.

Om du inte redan vet sova på din sida kan faktiskt hjälpa dig att fixa detta problem. De flesta människor som snarkar faktiskt sover på rygg. Detta orsakar vävnad i halsen området att falla direkt in i luftvägarna och allt du behöver göra är att starta din sida för att klara upp. Problemet är att du inte kan kontrollera dig själv när du försöker sova, så jag har en lösning för dig. Sy en tennisboll på baksidan av en t-shirt är en utmärkt lösning. Den tennisboll kommer att vara i vägen om du försöker att rulla av din rygg.

En annan av de smarta sätt att hantera snarkning är en käke supporter. När din käke stöds inte medan du sover det orsakar faktiskt tryck på halsen. Det är detta tryck som leder till ökade vibrationer och ljud. När du behöver för att få en enhet som kallas en käke supporter, som kommer att ta hand om problemet helt.