vad är det bästa sättet att kolon rengöra

Den senaste trenden att främja god hälsa är kolon rensningen. Många kolon rengöra som marknadsförs. Du blir förvirrade om de val som finns tillgängliga för dig.

Du börjar fråga dig själv, vad är det bästa sättet att kolon rengöra?

De fem typer av metoder kolon rensningen är:

Lavemang: Det omfattar införandet av vatten in i tjocktarmen via anus. Lavemang kit kan köpas i ett apotek och administreras i avskildhet i ditt hem. Det finns olika lavemang lösningar som du kan använda.

colonics: Det är också känt som kolon bevattning och kolon hydroterapi. Denna typ av behandling sker på en klinik eller ett spa och tillämpas av en regeistered vattenkraft terapeut. Det är en kostsam procedur som utnyttjar olika kolon utrustning Grundtanken är att utföra repetitiva spolningar av tjocktarmen. Vatten införes i kolon och avföring och avfall avlägsnas. Proceduren kräver placering av rören i anus. Terapin är inte smärtsamt.

Kolon Rengöra med växtbaserade ingredienser: Vanliga ingredienser i dessa produkter är: psyllium, Cascara Sagrada och Senna. Dessa produkter fungerar som ett laxermedel och orsaka tjocktarmen att arbeta för att eliminera slöseri. Tillverkarna av dessa produkter regleras inte av FDA.
Du måste läsa etiketterna noga för att se vilka andra ingredienser som
tillsattes. Det finns en risk att din kropp kan bli beroende av dessa rengöringsmedel.

Syrebaserade Kolon Rengöra: Denna metod använder syre för att bryta ner ackumulerat avfall. Detta orsakar kolon att börja upphandlande och flyttar ut avföring.

Laxermedel: Dessa kan köpas över disk i alla apotek,

Du måste komma ihåg att syftet bakom kolon rensningen är att rengöra och avgifta din kolon. Det spelar ingen roll vilken kolon rengöra du väljer. Du bör rådfråga er husläkare innan du försöker någon typ av kolon rengöra program.

Det bästa sättet att rengöra din kolon är med en riktig kost rik på fibrer. Drick 6 till 8 inglasad vatten om dagen och motion.