minska din migrän smärta genom stretching – en naturlig migrän avhjälpa

Ledsen att konstatera det uppenbara, men det dåliga med migrän är att de är försvagande och smärtsamma. Den andra saken om migrän är att det finns några belägg för att en syrebrist i hjärnan kan orsaka dem, eller åtminstone föreviga dem. Om detta är sant, det är goda nyheter.

När du märker en begynnande migränattack ta tag, har du förmodligen en nödsituation rutin du gör för att förhoppningsvis hålla det i schack.
Jag slår vad om din rutin går ungefär så här: ta er favorit piller, SUPA lite vatten, varnar en del folk som kanske behöver veta, kanske äta något, och söka säkert skydd där du kan slappna av och rida ut. Jag vill föreslå att du lägger till ytterligare en sak att din pre-migrän planen.

Ge dig själv några minuter för att stå upp och sträcka när du inser vad som kan vara de första symptomen på en migrän eller Hortons huvudvärk. Om du någonsin har gjort yoga du vet första hand att det inte är en mycket aktiv form av motion, men du verkligen andas en hel del. Denna djupandning avlägsnar toxiner från blodet och bokstavligen rengör och syresätter dina celler, muskelvävnad, och din hjärna.

Stretching nacken, axlarna, ryggen, och du ens dina händer kan göra en hel del för att ge lite välbehövlig frisk syre i de delar av kroppen som behöver det mest. Denna sträckning kommer också vrida gifter och cellulära avfall från stress och kemikalier ur dina muskler. Tricket är att sträcka längre än bara ett par andetag. De flesta människors naturliga benägenhet är att “få bekväm” och slutar stretching innan de ens ta ett fullt andetag i stretching pose.

Du bör sträva efter att genomföra minst fyra eller fem djupa, fulla andetag medan du håller vad stretching kroppshållning du utför. Till exempel, om du väljer att böja sig och försöka röra tårna (vilket är bra för att sträcka nacken, axlar, rygg och länd, liksom benen), hålla det överböjda posera för fem fulla andetag eller så . Lusten att stå upp och få bekväm blir naturlig och omedelbar, men kvarstår och håll stretch och samtidigt fortsätta att andas.

Du kommer att märka djupare och djupare andetag och känner en känsla av “lättnad” om du gör det rätt. Den goda nyheten är att du faktiskt ger din hjärna och leder upp till det en god, ren bad om färskt syre, samt hjälpa till att ta bort gifter från dessa områden.