att förhindra snarkning prova dessa 3 enkla tips

Sömn snarkning har varit orsaken till breakups samt dåliga hälsoproblem. Så du måste ta det på allvar, det är inte roligt, varken för snorer eller sovande partner. För att minska risken att din hälsa och din relation du verkligen behöver för att förhindra att din snarkning. Här kommer du att upptäcka 3 enkla sätt att stoppa snarkning nattetid.

Runt om i världen människor kämpar att försöka bota sin snarka. Å andra sidan, vissa bara soldat på omedvetna om att det är ett allvarligt problem. Men, du vet, det finns ingen anledning att lida så. Det finns många sätt att förebygga snarkning, inklusive huskurer och anti snarkning hjälpmedel. Och du behöver inte leta länge för att hitta stoppa snarkning hjälpmedel som kan hjälpa. Du kan få dessa på apoteket eller ens på nätet.

Men det finns saker du kan göra redan innan du går den vägen. Några enkla förändringar i din rutin kan bidra till att förhindra snarkning nattetid. Här är 3 enkla tips för att förhindra snarkning: –

Ett. sova på din sida

Eftersom snarkning är vanligare i “back sleepers” är det vettigt att försöka ändra på din sida. Naturligtvis är det svårt att göra detta utan hjälp, så att du kan ansluta en enkel tennisboll på baksidan av din pyjamas att tvinga dig på din sida när du slår på din rygg medan sover. Du kan också köpa sådana hjälpmedel.

2. inga måltider innan sängen

När du har en full mage osmält mat sätter en hel del press på din membran som hjälper till att begränsa din luftvägarna. Detta kan bidra till att orsaka snarkning. Och eftersom det tar flera timmar att smälta maten, bör din sista måltid vara minst 3 till 3 1/2 timme innan sängen. Ju längre desto bättre.

Tre. ingen alkohol innan sängen antingen

Detta är en välkänd utlösare för snarkning som alkohol så småningom fungerar som en depressiv. När sover under sitt inflytande, dina muskler i och runt halsen slappna av ännu mer så att den mjuka vävnaden i luftvägarna kan flytta in i dem, bromsande dem tillräckligt för att orsaka snarkning. Så, ingen alkohol inom säg, 4 timmar att gå till sängs.

Det finns massor av andra saker du kan göra för att förhindra snarkning såsom särskilda övningar, naturläkemedel, plus, som jag sade i början, det finns speciella anti snarkning hjälpmedel som snarkar kuddar, snarkning språkrör, Hakband, nasala band, etc. Som en sista utväg naturligtvis du har kirurgi, men detta är verkligen bara en sista utväg …