bör du vaccinera ditt barn den chockerande sanningen avslöjas …

När det gäller frågan om att vaccinera ditt barn, det finns inget citat mer lämpligt än en linje från Stevie Wonder låt, “Superstition” -. “När du tror på saker som du inte förstår, då du lider Superstition är ett slöseri . ”

Jag säger detta för ett par anledningar:

Först förstår förmodligen 90% av amerikanerna inte vilken typ av vaccin, och ändå tror på dem helhjärtat.

Andra vaccinationer har sin början i en mycket vidskeplig tid, “då levande grodor svaldes för boten av maskar, när kodynga och mänsklig avföring blandades med mjölk och smör för difteri, när hjärnan hos en man som hade dött en våldsam död gavs i tesked doser för att bota smittkoppor. ”

I själva verket började den “Fader Vaccinationer”, Edward Jenner, helt enkelt att främja en Gloucestershire mejeri pigor vidskepelse som sa “om du kontraktet kokoppor, då du inte kan få smittkoppor”. Vad är ännu mer otroligt är att Mr Jenner var inte ens en läkare. Han ville inte sitta en enda medicinsk examen, utan endast lärling med en kirurg i två år, sedan hängde upp en singel som sagt “Edward Jenner, kirurg och apotekare”.

Så fungerar vaccinationer egentligen?

Över två hundra år, visar statistiken alltid ett tydligt mönster: Först var vaccinationer obligatorisk, och kort därefter dödligheten sköt upp. Därefter gjorde uppror folket, och slutligen, vaccinationer återigen blev frivilligt, och dödligheten sjunkit. Detta har hänt flera gånger i hela världen under de senaste två århundradena. Droppar i dödligheten hade ingenting att göra med en ökning av vaccinationer, och allt att göra med bättre hygien, och inga obligatoriska vaccinationer.

hur din kropp är byggd som en borg med nivåer av försvar – och hur vacciner släppa oönskade inkräktare i

Ett stort öppet fält omger oftast slottet, så att inkräktare kan ses komma “från en mil bort.” Därefter finns det oftast ett vatten hinder-en vallgrav med en vindbrygga. Sedan är den yttre väggen av slottet, med vakter patrullerar omkretsen. Om den yttre väggen bryts, försvararna retirera till det allra heligaste. Detta gör slott mycket svårt att tränga in och störta. Men om fienden kände en hemlig underjordisk passage in i hjärtat av slottet, kunde försvararna enkelt bli överraskad och överväldigad innan de ens visste vad träffar dem.

Likaså finns det vanligtvis bara två sätt för inkräktare att tränga in i kroppen: genom näsan (luftvägarna), eller munnen (mag-tarmkanalen). Liksom de yttre slottets väggar, både mag-och andningsvägar har immunsystemet försvarare patrullerar området. Detta är den första försvarslinjen. Även om bakterier eller virus är framgångsrika i att upprätthålla ett starkt fäste där, de ändå inte kommer att kunna komma djupare in i “fästning”-blodet om du reagerar tillräckligt snabbt.

Det är därför läkarna hellre amputera benet hellre än att låta infektionen att sprida sig in i blodomloppet-och rättmätigt så de vet att om det inte kommer in i blodomloppet, det skulle döda patienten. Ändå kommer de gå och sticka en nål fylld med smutsiga, infektiös gift direkt in i blodomloppet. Är jag den enda förbluffad av denna logik? Snacka om att låta fienden in bakvägen!

en dos av din egen medicin

Mer än 100 olika tillsatser, kemikalier, konserveringsmedel, och antibiotika tillsätts olika vacciner, bland annat kända toxiner såsom formaldehyd, aluminiumhydroxid och kvicksilver (tiomersal). Användningen av alla dessa tillsatser i vacciner för barn har ifrågasatts av Jack Doubleday, koncernchef i Kalifornien ideell, Natural Woman, naturliga människan, Inc. I januari 2001, han “erbjöd $ 20.000 till den första USA-licensierade läkare eller läkemedelsföretag VD som skulle offentligt dricka en vanlig blandning av ingredienser vaccin tillsatser. Den 1 augusti 2007 fick erbjudandet ökat till $ 90.000 och kommer att öka i all framtid, tills en läkare eller läkemedelsföretag verkställande, eller någon av de 15 aktuella medlemmar av ACIPEN går med på att dricka en dos av kemikalier som skulle vara den dos som ges till ett spädbarn. ”

Allt jag kan säga är “Wow!”

Nu behöver veta denna information du verkligen vill vaccinera ditt barn?