du behöver veta mer om förskrivna läkemedel mot astma

Medicinskt definierat, är astma en kronisk sjukdom som innebär inflammation i luftvägarna överlagrade med återkommande episoder av begränsat luftflöde, slemproduktion och hosta.

Nu finns det två generella typer av astmamediciner som förmodligen ger dig långsiktig styrning eller snabb lindring av symtomen.

• Anti-inflammatoriska läkemedel.
• Bronkdilaterare.

Det finns dock flera problem och biverkningar förknippade med förskrivna astma medicinering, är det som om de flesta människor har en tendens att missbruka eller direkt överanvändning dem.

Även experter inom det medicinska området i fråga om att astma tyder på att de flesta over-the-counter läkemedel är inte avsedda för långvarig användning, men vissa människor använder dem varje dag för att lindra astmasymtom. Eftersom de inte kontrollerar astma, kan människor som tar dem inte får korrekt behandling av sin astma.

Dessutom väcker det att skilja sig om sådana OTC former av astmamediciner är ens värt deras användning:

Tänk på följande:

* Ökad aptit
* Viktökning
* Magbesvär
* Bone gallring
* Dependency: kroppen kan gå in i uttag om du slutar att ta olika former av förskrivna astma medicinering plötsligt.

Av erfarenhet, jag tror det är säkert att säga ett naturligt alternativ till förskrivna läkemedel mot astma eller de flesta (om inte alla) former av syntetisk astmabehandling kan mycket väl vara värt ett försök.

Det räcker med att säga att en sådan alternativ metod inte kan skada och kan möjligen hjälpa oerhört!

i vänskap,

Aje