förkorta din influensa varaktighet i sex enkla steg

Influensa varaktighet kan vara allt från några timmar till några veckor, beroende på hur frisk du är. Det är viktigt att vara medveten om din hälsa, eftersom det inte bara ger dig en indikation på varaktigheten av influensa, men av andra sjukdomar du kan få, alltför.

Här är några viktiga förslag för att förkorta din influensa varaktighet:

1 behandla dina symptom med homeopati. Detta är den absolut snabbaste och mest hälsosamma sättet att förkorta någon sjukdom. Du kan göra detta genom att konsultera en homeopat eller genom att köpa en homeopatisk hem förskrivning kit och behandla dig själv.

2 Ät gott. Undvik snabb, skräpmat och förädlade livsmedel. Ät massor av färsk frukt och grönsaker.

3 Vila väl. Se till att du får din optimala mängd vila och sömn. Kapning denna korta kan hjälpa ditt liv på kort sikt, men du kommer att drabbas på lång sikt.

4 Få massor av naken hud solexponering (ingen solskyddskräm). Förkylningar och influensor uppstår vanligen i vintermånaderna när du inte får tillräckligt med solljus. Försök att avhjälpa det här.

5 hantera frågor som livet kastar på dig homeopathically. Ta medicin och med vacciner knackar ditt immunförsvar för sex, förhindrar din kropp fungerar hur man bäst den kan för att lösa dina problem. Homeopatisk behandling fungerar genom att få till orsaken till problemet, snarare än genom att maskera det, vilket dämpar symptomen.

6 Se till att du får ut i naturen regelbundet. Detta bäst ansluter dig till din kärna, din källa. Det ger liv åt dig och stärker ditt immunförsvar