hoppa alkohol detox en beprövad helande alternativ fungerar bättre

Alkohol detox är en smärtsam process genom vilken en alkoholist plötsligt slutar konsumera alkohol och börjar läkningsprocessen. För den allvarliga alkoholist, är denna process både smärtsamt och skrämmande, conjuring just de demoner som han eller hon försökte fly genom sitt missbruk. Hur otroligt det vore om man kunde undvika detta steg på vägen till läkning?

Anmärkningsvärt, inte en sådan metod i själva verket existerar. Det är känt som Självet (er) Healing Experience (SHE), genom vilken 30 tusen personer med beroendeframkallande beteende har helt vuxit ur missbrukar och sug efter alkohol som en biprodukt av HON. Den makalösa healer och celebritet bakom det hela Rhonda Lenair, vars uppgift är helt enkelt att centrera sina kunder i inre frid genom Själv (s) helande upplevelse.

Rhonda har fått en enorm respekt från större medicinska samfundet. Säger Dr Posner, en blomstrande kiropraktor i New York, “Jag funderar dagligen mina sessioner med dig och de många efterföljande förändringar som sedan skett, men det är svårt för mig att sätta ord på de känslor som jag nu upplever. Jag känner mig som en sovande jätte vaknar och det är egentligen ganska glad! Det är otroligt hur alla aspekter av mitt liv är bättre på alla plan! Jag vill säga tack från den djupaste delen av mitt hjärta och själ. Inte bara har du hjälpt mig, men också alla mina patienter också, för de också skörda frukterna som strålar utåt till alla i min intressesfär. ”

Ms Lenair arbete har lockat sin andel av utmärkelser, men mest rörliga av alla är de berättelser om sina kunder. En klient, Frank, kunde mirakulöst kringgå detox symptom genom sitt arbete med Rhonda-trots 10 år av extremt tungt dagligt drickande.

“Från första stund hon placerade händerna på mig, kände jag helad”, säger Frank. Han var redan går igenom detox när han anlände till Rhonda kontor och kände mig fruktansvärt, eftersom han hade kört med sin far i två dagar. Men han sade att önskan om alkohol och alla tankar om det omedelbart togs bort. “Inga andra ord än en fullständig och absolut mirakel kunde beskriva den upplevelsen och vad som hände med mig,” säger Frank. På frågan om hur hans liv förändrats sedan ser Rhonda, han quipped, “Jag har ett liv nu när innan jag gjorde det inte.”

Hellre än att brottas med din hälsa i dagar, veckor, månader eller år, varför inte prova en upplevelse som kringgår detox symtom helt och hållet?