hur man ansöker stiftelse

Avon nyans fuktkräm är bra för yngre hud, men det har en tendens att sticka ut som en öm tumme på torr hud. Jag försökte tillämpa det som en stiftelse med en make up svamp och som en fuktighetskräm med mina fingertoppar och båda gångerna min hud såg fruktansvärda. Den har en fin känsla och en trevlig blommig doft men det övergripande utseendet det gav mig var inte naturligt på något sätt, verkade de torra fläckar på mitt ansikte att visa dåligt. Kanske bättre lämpade för pre 40 hud.

För blandhy, välja en produkt märkt huden balansering, vilket skulle vara perfekt för denna typ av hudtyp. Om du inte kan hitta en sådan produkt, kommer en kombination av flytande foundation och puder i genomskinlig formen hjälpa till att ta bort glans på din T-zonen. För blandhy, måste du veta om du har hud mer på fet sida, eller den torra sidan och välj lämplig formulering – stiftelser som är kräm-till-puder baserad rekommenderas för denna typ av hud.

När du ansöker stiftelsen använder en kosmetisk svamp – med fingertopparna kan resultera i en ojämn, oljig yta. Fukta svampen först trycker ut fukt – detta kommer att göra foundation ansökan enklare och hindra svampen från blötläggning upp för mycket foundation.

Placera en liten mängd foundation på baksidan av en hand. Doppa din makeup svamp i den. Applicera foundation genom att pricka det på din panna, kinder, haka och näsa och sedan blanda var och en med din svamp. Blanda ut med ditt hår och käklinjen tills stiftelsen försvinner. Ägna särskild uppmärksamhet åt att blanda runt näsan, munnen och käklinjen. När du ansöker stiftelse, något gnugga mot nacken bidrar till att skapa mindre av en linje runt ansiktet!

Tillämpning av stiftelse är inte så svårt som du tror. den svåraste delen om att tillämpa stiftelse är att välja en foundation som är rätt för dig. De flesta företag har ett brett utbud av stiftelsen färger från mässan till ebenholts. När du har valt en stiftelse, är den svåra delen över. För att göra detta, testa fundament längs käklinjen. Du kommer att känna den bästa färgen eftersom den försvinner in i huden och matchar helt.

Tillämpa ögonmakeup upp är förmodligen en av de svåraste sakerna för de flesta människor att göra. När du vet hur man ansöker din makeup, ser du att göra dina ögon ser häftigt med makeup är mycket lättare! Det första steget är att börja med tre färger. Du kommer att vilja välja ett medium ton från fransarna till globlinjen i ögonlocket. Nu ska du välja en skugga som är två nyanser mörkare än den första och du kommer att vilja tillämpa denna skugga från globlinjen av ögat till brynbenet. Nu ska du välja en ljusare nyans än den första och du kommer att använda den från den andra färgen till ögonbrynen.

Nu damm ett medium skugga i globlinjen linje (något med lite mer djup än vad som pågick från början). Utöka något utanför målområdet, upp mot brynbenet. Detta tillför djup till ögonen.