hur man detox för $ 1,50 per vecka

Även i de bästa av tider, har få sjuka för många amerikaner varit en väg till konkurs. Nu, när vi huvudet i en osäker ekonomisk framtid, är vi ännu mindre råd att bli sjuk. Men om vi fortsätter att följa “doktorns order” vi kommer att befinna oss i händerna på en sjukdom-orienterad Healthcare företag som är på väg att konsumera 20% av vår totala ekonomi. Vi kan bara inte råd med det. Vad är en person att göra? Lyckligtvis, det finns livskraftiga, billiga, självhjälp alternativ omedelbart till hands.

Förebyggande är vår flykt lane från skenande hälso ångvält. Det är hur vi kan undvika de kostnader och lidande sjukdomen. Varför vänta tills vi blir sjuka för att uppmärksamma vår hälsa?

Det har alltid gjort mer meningsfullt att förebygga sjukdom än att luta sig tillbaka och vänta på att landa på oss, men aldrig mer så än nu. Läkare får betalt för att behandla sjukdomar – förebyggande är inte deras sak. Lyckligtvis finns det en enorm mängd du kan göra själv för att förebygga och minska sjukdomar med lägsta kostnader inblandade.

Överst på listan är avgifta kroppen. När du lär dig att detox ordentligt kommer du att kunna ta bättre hand om hur du känner dig, kommer du att njuta mer energi och mental klarhet, och du kommer att ta ett stort steg mot optimal hälsa och livslängd. Och, när du vet hur man detox, behöver den inte att kosta dig något.

Jag vet att det finns alla typer av produkter på internet för att avgifta kroppen. De är inte så dyra och många av dem fungerar ganska bra. Jämfört med kostnaden för att bli sjuk, eller ens ett besök till din läkarmottagning, är de direkta fynd. Men vem behöver extra kostnader just nu? Så låt oss titta på hur man detox utan att spendera några extra pengar.

Så fort du slutar att införa gifter i kroppen, är kroppens naturliga reaktion att börja avgifta sig själv. Det finns inget komplicerat om det. Problemet för de flesta av oss är hur man gör något så enkelt låter som att stoppa förgiftning själva. Många av oss längtar efter socker eller skräpmat och befinner oss på ett pådrag vi kan inte gå av. Så det är inte så enkelt som “bara säga nej” till skräpmat, läsk, godis och hela resten av det, och sedan låta naturen ha sin gång. Vi behöver lite hjälp.

Det bästa du kan göra för att avgifta sig själv är att återfukta din kropp ordentligt. Det kommer att göra det mycket lättare för dig att sluta förgiftning själv – cravings kommer att smälta bort utan en stor insats och effekterna av god hydrering genom din kropp kommer att vara snabb och riktigt djup.

Inte bara något vatten kommer att göra. Kranvatten är uteslutet. Den bästa vatten för detta ändamål är rent vatten med elektrolytiska mineraler läggas till det. De kommer att kosta dig ett öre per dag. Mineralerna förbättra din förmåga att absorbera vatten in i dina celler. De accelerera effekten. Jag känner inte till någon enda sak som kan ha större nytta för din hälsa.

Varje detox program eller produkt som du köper bör användas i kombination med god hydrering. Annars kan du hamna känslan sämre istället för bättre! Det är viktigt. Faktum är, bra återfuktning är ofta tillräckligt för att vända, allt på egen hand. Det är så prisvärd, dess resultat är så långtgående, det måste upplevas för att vara trovärdig.