hur man väljer och bli en Usui Reiki Master

Om du har ett intresse av att bli en Usui Reiki Master då först och främst måste du ha en överväldigande passion för läkning och vill ägna ditt liv åt att öva Usui systemet. Att vara en Reiki Master inte bör ses som ett jobb, det är ett steg i självutveckling och upptäckter.

Om du är för att säkerställa att du uppnår dina önskningar genom att lära de metoder som krävs för att vara en Usui mästare måste du förstå att det ofta är ett livslångt åtagande. Det kan finnas olika motiv som uppmuntrar oss att gå denna väg. Många människor idag har upptäckt att Usui systemet passar deras livsstil och ambitioner.

Mikao Usui var en japansk läkare som är grundare av just detta system. Det var efter år av meditation som han kom att inse att det är möjligt för vem som helst att ansluta med den universella energin och genomgå initiering. Hans undervisning har antagits och använts av moderna mästare som ger eleverna att uppnå perfekt harmonisering mellan chakran och reiki energi med minimal ansträngning.

Även en av de viktigaste aspekterna av Usui systemet är möjligheten att själv attunement du kanske ändå vill ta lite träning av en erfaren mästare. Det är viktigt att noga överväga vem kommer att inleda dig. De måste ha enorma självkännedom och kunna utbilda dig med omsorg. Det är bättre att välja en mästare som har många års erfarenhet av Usui systemet.

Det kan inte vara lätt att hitta en person med det engagemang som krävs. Det vore bättre att hitta en mästare som är ekonomiskt trygg och erbjuder sig att hjälpa till med viljan att sprida kunskap. De bör också kunna utmana dig och när det krävs och samtidigt styra till platser okända. Den Reiki Master du väljer är en person som du kommer att ha en långvarig och mognande relation med under en lång period.

Det är viktigt att aldrig stressa när du söker efter en master. Det kan ta år för en sådan person att visas för dig. Tro inte att en snabb initiering är på något sätt ett tecken på framgång. Om du är för att bli en mästare själv, kommer lust och kallelse minskar inte med tiden, det bör finnas djupt inom dig.

För att hjälpa dig att nå dina mål bör du delta i klasserna från så många mästare som möjligt. Försök att lära känna så många olika varianter av Reiki innan man beslutar om det Usui systemet är det bästa alternativet.