hypnoterapi kan stoppa dåliga vanor stjäla 12 år från yourlifetime

Öva en hälsosammare livsstil med hjälp av hypnoterapi kan sätta stopp för dig från slöseri över ett decennium av ditt liv, som den senaste forskningen visar att den samlade effekten av flera av de mest röster för laster kan vara skillnaden mellan att skicka in din 60 s eller din 80-talet.

En ny analys, som presenteras i tidskriften Archives of Internal Medicine, såg tusentals människor från hela Storbritannien. De lärda spårade patientjournaler för brittiska folket som hade utfört en hälsoundersökning under 1980-talet, studerar för att upptäcka hur många hade dött under de följande tjugo plus år inklusive vad de hade dött av.

De akademiker visade att de som hade alla fyra ‘laster’ inför en betydligt högre risk för dödlighet. De ‘laster’ ingår röka, dricka mer än 14 enheter (kvinnor) eller 21 enheter (män) i veckan, förbrukar mindre än tre portioner av frukt och grönsaker eller göra färre än två timmar kondition i veckan.

Resultaten av deras studie visade att sluta röka hypnoterapi eller andra sådana behandlingar att tysta hänge dåliga vanor och förhandsbokningar mer hälsosam livsstil kan ha en avgörande roll i att utvidga antalet friska levnadsår.

Även om nästan alla av dem samarbetar i forskningen wereguilty av mer än en dålig vana, skillnaden mellan dem som hade alla fyra och de få som hade ingen var signifikant. Människor som hade alla fyra laster var nästan fyra gånger så stor risk att försvinna snabbare än de som inte hade något alls. De som rökte wereconnected till en dödlighet på tre gånger så hög för cancer, samtidigt dem som inte övningen var anslutna till acoinciding nivå chans för medfödd hjärtsjukdom.