sömnlöshet hem åtgärda

Jag ska visa dig den rätta sömnlöshet hem, så att du kan bota detta fruktansvärda problem. Jag har gått igenom sömnlöshet till och från i år. Jag minns första gången det började. Det var bara för en natt, än det bara hålls kommer. När jag faktiskt fick att räkna dagarna, var jag går för veckor. Det är tufft att bara sitta sitt i sängen med ögonen stängda försöka sova. Det är något som bör om hände, men det bara inte verkar komma på dig. När du tittar över på din klocka, är det framskrider långsamt genom natten, vilket gör hela processen så mycket mer tuff. Jag ska visa dig den rätta sömnlöshet hem, så att du kan lösa detta problem.

Jag tror inte att det finns en faktisk känd orsak till varför människor hamnar med sömnlöshet. Många skulle säga stress eller ångest och som kan vara sant, men vad jag lärt mig av denna erfarenhet är att det medicinska samfundet egentligen inte vill hjälpa dig. Jag pratade med en läkare om mitt problem och de föreslog jag bara träna och det ska komma tillbaka naturligt. Det lät trevligt, men det fungerade inte. Det bara verkar finnas någon på sidan av sömnbesvär.

Tja, av ren frustration, bestämde jag att kurera mig själv. Efter omfattande forskning jag lärt mig en hel del olika metoder som kan göra upp ett bra botemedel sömnlöshet hem. Vad gjorde det för mig var att eliminera alla former av stimulatives några timmar innan jag gick till sängs. Det betyder inget koffein, ingen tv, ingen dator, etc. Alla dessa saker måste av varit att hålla mig uppe, för när jag tog bort dem, började jag att somna.