varför är kolon rensningen naturligt bättre

Processen för kolon rensningen innebär naturligtvis inga kemikalier, hårda irriterande, eller toxiner. Att ha en oren kolon sätter individen upp för många problem, bland annat mag komplikationer, trötthet, otillfredsställd hunger och cancer. För att grundligt rengöra den kolon, måste proceduren göras på rätt sätt. Det är fördelaktigt att leta efter rengöringsprodukter som innehåller växtbaserade ingredienser för att säkerställa att inga kemikalier intas under rengöringsförfarandet.

Människor som rengöra sina kolon regelbundet har rapporterat att de har mer energi, har mindre problem blir mätta, kan koncentrera sig med lätthet, upplever inte någon gas, uppblåsthet och illamående. Man kan anta att kroppen kan utföra kolon rensningen naturligt på egen hand, vilket inte är sant. När tjocktarmen är backas upp med gifter, är det naturliga renande egenskaper försvåras medan ett antal andra gifter fortsätter att föröka sig.

Det finns massor av produkter som används för rengöring tjocktarmen, men det är viktigt att uppmärksamma de ingredienser för att se till att det inte finns några skadliga syntetiska tillsatser eller konserveringsmedel. Processen för att befria kroppen från gifter är mycket mindre komplicerat när inga andra kemikalier och föroreningar har förtärts, annars är åtgärden besegrad.

Precis på samma sätt som det finns produkter på marknaden som innehåller skadliga ingredienser, det finns också produkter som är ineffektiva, bara rengöring en del av tjocktarmen. Ett exempel inkluderar lavemang, vilket endast bidrar till att befria 15% av de oönskade ämnena i och runt tjocktarmen. För att få full nytta, måste man titta på att hitta produkter med fokus på kolon rensningen naturligt och helt.

Påverkade toxiner typiskt återförs till blodet när en rengöra utförs som inte involverar tjocktarmen. Gas, förstoppning, uppblåsthet, viktökning, högt blodtryck, och utvecklingen av vissa sjukdomar kan alla kopplas till en oren kolon. Några av de mer aningslösa livsmedel såsom sallader, grönsaker och frukter kan bära med sig skadliga gifter, herbicider och parasiter som intas i kroppen.

Farmaceutiska rengöringsmedel har en tendens till att tömma kroppen av näringsämnen samt lägga till fler kemikalier. Biverkningar har rapporterats med farmaceutiska rengöringsmedel inklusive trötthet, illamående och influensaliknande symtom. Kolon rensningen är naturligtvis en mycket mer föredragen metod eftersom de växtbaserade ingredienserna innehåller säkra och naturliga renande egenskaper.

Använda naturliga kolon rengöra är bra för att lindra förstoppning och gas, återställa kroppens pH-nivåer, återfå en normal aptit, uppnå viktminskning, och stärka immunförsvaret. För att bibehålla en frisk kolon, måste man göra sitt bästa för att hålla sig borta från livsmedel som ger ett överflöd av konserveringsmedel, natrium, socker och fett. Ett sundare sätt att upprätthålla en ren kolon är att handla livsmedel som är ekologiska, och även dricka mycket renat vatten.

Även förändringar i kosten kan bidra till att upprätthålla en övergripande frisk kolon fria från gifter, det finns fortfarande föroreningar i luften vi andas, och miljön i allmänhet. Eftersom det kan vara svårt för människor att helt förändra sin livsstil 100% organisk levande, rekommenderas att kolon rensningen naturligt utföras minst en gång per år. Gifter och oönskade föroreningar kan även erhållas från syntetiska tvålar, balsam, tvättmedel, rengöringsmedel som absorberas in i huden och inandning, droger, snabbmat, tandkräm, parfym och smink.